Popping Rock Bomboane Cupcakes
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați popping Rock Candy Cupcakes. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 24 și costă 27 de cenți pe porție. O porție conține 133 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. 44 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână glazură cremoasă bogată și cremoasă, apă, amestec de prăjituri și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Popping Rock Bomboane Cupcakes, Nostalgic Popping Bomboane Cupcakes, și Heston Blumenthal ' s Popping-tort de ciocolată cu bomboane.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă).
Așezați o cană de copt din folie sau hârtie în fiecare dintre cele 24 de căni de brioșe de dimensiuni obișnuite.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, apă, ulei și ouă cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional. Îndoiți în 1/4 cană de bomboane. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose, umplând aproximativ două treimi.
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigăi la rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Înghețați ușor cupcakes cu glazură.
Turnați 18 pungi de bomboane pe farfurii mici (folosiți farfurii separate pentru fiecare culoare sau amestecați culorile împreună); rulați cupcakes mată în bomboane.