Poppin ' Up Tort La Mulți Ani

Poppin ' up tort fericit ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 15. O porție conține 171 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Ziua de naștere va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână licorice cu tragere și coajă, glazură cremoasă betty rich & creamy, amestec de tort betty și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați La mulți ani (cu tort de ciocolată), Tort De Telefon Mobil La Mulți Ani, și Tort cu strat de ciocolată-căpșuni: Happy 2nd Birthday SS & GF pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Pulverizați fundul și partea laterală a tăvii rotunde de tort de 8 inci cu spray de copt cu făină. Ungeți și făinați fundul și părțile laterale ale vasului de copt din sticlă de 11x7 inci (nu folosiți spray de copt). Faceți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie.
Se toarnă 1 1/3 căni de aluat într-o tigaie rotundă de 8 inci și aluatul rămas în vasul de copt de 11x7 inci.
Coaceți tigaia strălucitoare de 8 inci 23 până la 28 de minute (tigaie întunecată sau antiaderentă de 8 inci 26 până la 33 de minute) și vasul de 11x7 inci 34 până la 38 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigaie și vasul de copt în rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Tăiați tortul rotund de 8 inci transversal în jumătate.
Întindeți 2 linguri de glazură deasupra a 1 bucată de tort. Se acoperă cu a doua bucată de tort.
Tăiați forma de pană din fiecare parte lungă a tortului de 11x7 inci, astfel încât tortul are o lățime de 4 inci la un capăt și o lățime de 7 inci la celălalt capăt. Pe tavă, așezați o bucată mai mare de tort cu capăt de 4 inci la un capăt al tăvii.
Așezați tortul rotunjit stivuit la capătul tortului de 7 inci pe tavă. Acest tort este porumbul ceainic. Congelați cu 1 oră înainte de îngheț pentru a reduce firimiturile.
Răspândiți cantitatea dorită de glazură rămasă pe întregul tort. Curățați 5 secțiuni de lemn dulce; aranjați pe lungime punga cu floricele.
Așezați bara de ciocolată albă pe centrul pungii de popcorn. Scrie" La mulți ani " pe bar cu glazură de decorare. Apăsați ibric porumb pe partea de sus a tort. Depozitați ușor acoperit.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Crescut într-o denumire care experimentează veri răcoroase și ierni blânde, acest Pinot Noir oferă un contrast interesant cu îmbutelierea Coppola din California, exprimând o structură de tanin mai delicată și o aciditate mai mare, ceea ce îl face elegant și bine proporționat. Acest vin reflectă esența denumirii și aromelor care fac Oregon Pinot Noir atât de dorit.Ușor și elegant, Palatul prezintă o calitate proaspăt culesăcalitate, aciditate plină de viață și dulceață de stejar bine echilibrată.Acest vintage este fruct înainte cu o textură suplă satinată și taninuri coapte. Datorită selecției atente a butoiului, notede migdale la grătar și pâine prăjită sunt integrate frumos în matricea aromelor.