Poppers De Fazan La Grătar
Poppers fazan la gratar ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 36 de porții cu 61 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Mergeți la magazin și ridicați slănină, piept de fazan, ardei jalapeno și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Cum se gătește Fazanul: fazan prăjit cu unt cu smântână și Bourbon, Fazan cu Risotto, sparanghel la grătar și conopidă prăjită, și Poppers De Ardei La Grătar.
Instrucțiuni
Tăiați pieptul de fazan în 36 de bucăți și puneți-l într-un castron.
Se toarnă lichidul din ardeii jalapeno peste fazan, se amestecă și se lasă deoparte să se marineze timp de 20 de minute.
Preîncălziți un grătar în aer liber la foc mediu și ungeți ușor grătarul.
Scurgeți marinada de fazan și aruncați-o.
Puneți o felie de ardei jalapeno pe fiecare bucată de piept de fazan și înfășurați cu o treime dintr-o fâșie de slănină. Frigărui 6 din bucățile de fazan pe fiecare frigărui.
Gatiti pe gratarul preincalzit, rotind frecvent, pana cand slanina este crocanta, 15-20 de minute.
Scoateți frigăruile din bucățile de fazan și puneți o scobitoare în fiecare bucată pentru a servi.