Poppers De Cartofi Coapte De Două Ori

Poppers De Cartofi Coapte De Două Ori
Poppers de cartofi de două ori coapte este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian farfurie. Această rețetă servește 12. O porție conține 82 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 9 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți brânză cheddar, cartofi rotunzi, sare și piper măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 37%. Rețete similare includ Ardei Iute La Cuptor, Ardei Iute La Cuptor, și (De Două Ori La Cuptor) Jalape Xico Poppers.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați cartofii pe o foaie de copt și coaceți în cuptorul preîncălzit până se înmoaie, dar încă ferm, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Scoateți cartofii și puneți-i deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
4
Când cartofii sunt suficient de reci pentru a se manipula, tăiați-i în jumătate. Cu un baller de pepene galben, scoateți centrele din fiecare cartof, lăsând o coajă groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Pepene GalbenPepene Galben
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru PepeneCuțit Pentru Pepene
5
Așezați centrele de cartofi scoase într-un castron. Aranjați jumătățile de cartofi scobite pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Mash scooped-out centre de cartofi într-un castron cu salsa verde și unt; se condimentează cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Puneți ușor amestecul în cartofii scobiți; nu umpleți prea mult. Topiți fiecare jumătate de cartof umplută cu un vârf de brânză Cheddar albă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar AlbăBrânză Cheddar Albă
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
8
Porniți broilerul cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Așezați cartofii sub broiler la aproximativ 6 centimetri de sursa de căldură până când blaturile se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista