Poppers De Cartofi Coapte De Două Ori
Poppers de cartofi de două ori coapte este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian farfurie. Această rețetă servește 12. O porție conține 82 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 9 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți brânză cheddar, cartofi rotunzi, sare și piper măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 37%. Rețete similare includ Ardei Iute La Cuptor, Ardei Iute La Cuptor, și (De Două Ori La Cuptor) Jalape Xico Poppers.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Așezați cartofii pe o foaie de copt și coaceți în cuptorul preîncălzit până se înmoaie, dar încă ferm, aproximativ 25 de minute.
Scoateți cartofii și puneți-i deoparte.
Când cartofii sunt suficient de reci pentru a se manipula, tăiați-i în jumătate. Cu un baller de pepene galben, scoateți centrele din fiecare cartof, lăsând o coajă groasă.
Așezați centrele de cartofi scoase într-un castron. Aranjați jumătățile de cartofi scobite pe o foaie de copt.
Mash scooped-out centre de cartofi într-un castron cu salsa verde și unt; se condimentează cu sare și piper negru.
Puneți ușor amestecul în cartofii scobiți; nu umpleți prea mult. Topiți fiecare jumătate de cartof umplută cu un vârf de brânză Cheddar albă.
Porniți broilerul cuptorului.
Așezați cartofii sub broiler la aproximativ 6 centimetri de sursa de căldură până când blaturile se rumenesc, aproximativ 5 minute.