Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați popovers de afine. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă 53 de cenți pe porție. O porție conține 224 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți afine, ouă, lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Popovers, Popovers, și Popovers pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Plus Mai Mult Pentru Garnitură (1 Cană De Caramel, Plus 1 Linguriță De Floare De Sal)
2
Puneți o bucată de unt în fiecare dintre cele 6 căni mari de briose.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(65 Fursecuri)
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
3
Puneți forma de brioșă în cuptorul preîncălzit până când untul se topește, aproximativ 5 minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(65 Fursecuri)
Echipamente pe care le vei folosi
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
Plus Mai Mult Pentru Garnitură (1 Cană De Caramel, Plus 1 Linguriță De Floare De Sal)
4
Bateți laptele, ouăle, 1/4 cană de zahăr și vanilia împreună într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Rece, Pentru Servire
Suc De Lămâie, Opțional
Cum Ar Fi M&M's
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)
5
Bateți făina în amestecul de lapte până când aveți un aluat. Împărțiți aluatul între căni de briose. Aruncați chiar și cantități de afine în fiecare porție de aluat. Se amestecă 1 lingură de zahăr și scorțișoară împreună într-un castron mic; presărați uniform peste porțiile de aluat.
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 5 minute. Reduceți căldura la 350 de grade F (175 de grade C) și continuați să coaceți până când popoverele nu mai sunt umede în centru, aproximativ 25 de minute. Topuri de praf de popovers cu zahăr de cofetari. Strângeți sucul de lămâie peste popovers.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Echipamente pe care le vei folosi
Plus Mai Mult Pentru Garnitură (1 Cană De Caramel, Plus 1 Linguriță De Floare De Sal)