Popcorn Picant
Popcornul picant necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 8 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 63 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Mergeți la magazin și ridicați praf de chili, unt, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Popcorn Picant, Popcorn Picant, și Popcorn Picant Sărat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați pudra de chili, ardeiul și sarea într-un bol mic. Într-o oală mare acoperită la foc mediu-mare, ulei cald.
Adăugați câteva sâmburi de porumb și agitați până când apar.
Adăugați sâmburii rămași, acoperiți și gătiți, agitând oala des, până la expirarea a 4 până la 5 secunde între POP-uri.
Se ia de pe foc și se agită până se oprește popping-ul. (Timpul variază în funcție de cât de proaspăt este porumbul, de mărimea vasului pe care îl utilizați și de cantitatea de căldură. Urmăriți cu atenție pentru a preveni arderea.)
Se toarnă imediat porumbul într-un castron mare și se aruncă cu unt topit.
Așezați amestecul de condimente într-o sită mică și Cerneți peste floricele cu unt. Aruncă și servește.
Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant
Sparkling Rosa și vin spumant sunt alegerile mele de top pentru Popcorn. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Kir-Yianni Akakies Sparkling ros xifixt cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![Kir-Yianni Akakies Trandafir Spumant]()
Kir-Yianni Akakies Trandafir Spumant
Deep bright rose culoare. Bule excesive care indică mirosurile minunate ale Xinomavro. Pereche excelentă cu bucătăria mediteraneană, mâncăruri picante din bucătăria asiatică și pești uleioși. De asemenea, poate fi savurat singur ca aperitiv sau după masă.