Popcorn cu unt brun și parmezan
Popcorn cu unt brun și parmezan ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 244 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare kosher, parmezan, sâmburi de floricele și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Popcorn Cu Unt Brun, Rozmarin Și Lămâie, Unt Maro Fasole De Vanilie Popcorn Cupcakes Cu Ciocolată, și Spaghete Squash Cu Unt Brun Și Parmezan.
Instrucțiuni
Pop popcorn. Rumeniti untul: Topiti untul intr-o tigaie sau o cratita mica la foc mediu. Rotiți sau amestecați untul cu o lingură de lemn pe măsură ce începe să spumeze și să pulverizeze.
Scoateți untul de pe foc imediat ce începe să se rumenească și miroase a nucă, aproximativ 1 minut.
Stropiți peste floricele.
Se presară parmezan și sare și se aruncă bine.
Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant
Popcornul funcționează foarte bine cu spumante rosul și vinul spumant. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Markus Huber spumante rosul. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Markus Huber Trandafir Spumant]()
Markus Huber Trandafir Spumant
Culoare somon lumina cu joc auriu roșcat de lumină, fin, persistet musseux, delicat, nas proaspăt și foarte animatoare, fructe și condimente cu indicii de cireșe proaspete și fructe de pădure, o notă sofisticată de citrice. Uscat, cu fructe, dar cremos pe gust, țesut fin cu aciditate elegantă și extract mineral, structură foarte armonioasă.