Popcorn Caramel și arahide
Popcorn Caramel și arahide ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 7 și costă 34 de cenți pe porție. O porție conține 366 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime. Acesta funcționează cel mai bine ca un Hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână unt, arahide prăjite uscate, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Popcorn și arahide de Caramel de casă, Șampanie Caramel Popcorn & Bacon Trufe Parmezan Popcorn, și Porumb Caramel Cu Arahide Sărate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați o foaie de copt cu pergament sau hârtie de ceară. Ulei cald într-o oală mare la foc mare.
Adăugați floricele, acoperiți și gătiți, agitând oala, până când tot porumbul este scos.
Se transferă într-un castron mare, se adaugă arahide și se lasă deoparte.
Într-o altă oală mare, combinați 1/4 cană de apă, zahăr și sirop de porumb. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu și gătiți fără a amesteca până când amestecul capătă o culoare chihlimbar deschis, cu 4 până la 6 minute mai mult. Dacă părți de sirop devin mai întunecate decât altele, înclinați ușor oala pentru a uniformiza căldura.
Scoateți oala de pe foc și amestecați untul, vanilia și sarea. Amestecați caramelul în floricele și arahide pentru a acoperi complet. Răzuiește amestecul pe foaia de copt pregătită și lasă să se răcească, aproximativ 15 minute, înainte de a se rupe în bucăți și de a servi.