Pop-scoici deschise cu sos de hrean-Tabasco
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 163 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, hrean, scoici cu gât mic și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Pop-scoici deschise cu sos de hrean-Tabasco, Burgeri cu față deschisă cu sos de hrean și fasole verde, și Deschis Cu Care Se Confruntă Scoici Cazinou.
Instrucțiuni
Aprinde un grătar. Într-un castron mic, amestecați untul cu hreanul, Tabasco, coaja de lămâie, sucul de lămâie și pimentn de la Vera. Se condimentează cu sare.
Aranjați scoicile la foc mare și grătiți până se deschid, aproximativ 25 de secunde. Folosind clești, întoarceți cu grijă scoicile, astfel încât partea cărnii să fie în jos. Grătiți cu aproximativ 20 de secunde mai mult, până când sucurile de scoici încep să fiarbă.
Transferați scoicile într-un bol de servire. Acoperiți fiecare scoică cu aproximativ 1/2 linguriță de sos de hrean-Tabasco și serviți cu pâinea la grătar.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Scoicile funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Lapis luna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.