Pondicherry Acru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Pondicherry Sour. O porție conține 110 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru $3.75 pe portie, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână calvados, suc de lămâie, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este improvabil. Rețete similare includ Salată de orez sălbatic fără Gluten cu galbenele, vișine și smântână de caju, Whisky condimentat acru-amestec acru de casă, și supă de legume fierbinte și acră , cum se face supă de legume fierbinte și acră.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un recipient de 2 litri. Acoperiți și răciți 2 ore sau până la noapte.
Se toarnă 1 cană de amestec într-un borcan de zidărie de 1 litru.
Adăugați gheață până când gheața este chiar deasupra nivelului lichidului. Se agită cel puțin 15 shake-uri consistente sau până când amestecul este acoperit cu spumă albă. Se strecoară în pahare. Repetați procedura în loturi cu amestecul rămas.
Garnisiți cu anason stelat, dacă doriți.