Polo Sabzi persan (orez cu ierburi cu fasole Fava)

Polo Sabzi persan (orez cu ierburi cu fasole Fava) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 16. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 224 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Un amestec de fasole fava, sare, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Mărar persan și orez de fasole Lima-Baghali Polo, Orez basmati maro cu bijuterii și Quinoa (Morassa Polo) din ' noua bucătărie Persană, și Orez de fasole Fava cu coadă de miel (baghali Polo Ba Mahicheh).
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare aduceți apa la fierbere. Clătiți orezul; se amestecă în apă clocotită. Se fierbe doar până când orezul se ridică la suprafața apei.
Scurgeți orezul și readuceți-l în cratiță. Se amestecă uleiul și apa.
Se amestecă mărarul, pătrunjelul, coriandrul, fasolea fava, turmericul, scorțișoara, sarea și piperul.
Gatiti orezul la foc mediu timp de 5 minute.
Reduceți căldura la cea mai mică setare. Acoperiți și fierbeți timp de 40 până la 45 de minute. Notă: este normal să ajungeți cu orez crocant (numit Tadig) pe fundul oalei după gătit; este delicios.