Polo Sabzi persan (orez cu ierburi cu fasole Fava)
Polo Sabzi persan (orez cu ierburi cu fasole Fava) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 16. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 224 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Un amestec de fasole fava, sare, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Mărar persan și orez de fasole Lima-Baghali Polo, Orez basmati maro cu bijuterii și Quinoa (Morassa Polo) din ' noua bucătărie Persană, și Orez de fasole Fava cu coadă de miel (baghali Polo Ba Mahicheh).
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare aduceți apa la fierbere. Clătiți orezul; se amestecă în apă clocotită. Se fierbe doar până când orezul se ridică la suprafața apei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Scurgeți orezul și readuceți-l în cratiță. Se amestecă uleiul și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Orez
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Se amestecă mărarul, pătrunjelul, coriandrul, fasolea fava, turmericul, scorțișoara, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Fasole Fava
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
Scorțișoară
Turmeric
Pătrunjel
Mărar
4
Gatiti orezul la foc mediu timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
5
Reduceți căldura la cea mai mică setare. Acoperiți și fierbeți timp de 40 până la 45 de minute. Notă: este normal să ajungeți cu orez crocant (numit Tadig) pe fundul oalei după gătit; este delicios.