POLLY-O. K. focaccia
Rețeta POLLY-o focaccia rapidă a lui Luca ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 25 minute. Această rețetă face 25 de porții cu 63 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de rozmarin, ceapă, mozzarella de lapte polly-o atât de rapidă cu umiditate scăzută și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Focaccia Rapidă De Rozmarin, Pizza POLLY-o, și Placinta perfecta cu afine a lui Polly pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 232°.
Ungeți ușor crusta de pizza cu ulei.
Se acoperă cu brânză, ceapă, măsline și condimente.
Așezați direct pe raftul cuptorului.
Coaceți 8 până la 10 min. sau până când brânza este topită.
Tăiați în 6 pene pentru a servi.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Santa Margherita Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon