Pollo Borracho
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pollo Borracho. Această rețetă face 4 porții cu 1372 calorii, 85g de proteine, și 101G de grăsime fiecare. Pentru $ 5.49 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Dacă aveți frunze de dafin, prăjiți pui, vin și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pollo Borracho, Borracho (tort de rom), și Fasole Borracho pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Condimentează puiul cu sare, piper și oregano. În tigaia rezistentă la cuptor, încălziți uleiul de măsline și bucățile de pui maro pe toate părțile.
Scoateți puiul din tigaie și puneți-l deoparte.
Reduceți căldura, adăugați ceapa și usturoiul și gătiți timp de 5 minute.
Adăugați frunzele de dafin, vinul, tequila și măslinele. Întoarceți puiul în tigaie, acoperiți și gătiți la cuptor până se înmoaie și se rumenesc, aproximativ 40 până la 45 de minute.