Pollo Borracho

Pollo Borracho
Pollo Borracho este un fără gluten și primar rețetă cu 6 porții. Pentru $ 2.77 pe portie, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 202 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de șobolani, unt, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Pollo Borracho, Pollo Borracho, și Borracho (tort de rom).

Instrucțiuni

1
Clătiți bine puiul și uscați-l. Frecați pielea și cavitatea cu sucul de lămâie, apoi presărați sare, piper și cayenne; lăsați deoparte 15 minute pentru a lăsa aromele să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
Pui întregPui întreg
PiperPiper
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
2
Ungeți puiul uniform cu untul înmuiat și umpleți cavitatea cu ceapă, usturoi și țelină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
UntUnt
țelinățelină
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
3
Așezați într-o oală suficient de mare pentru a ține puiul, cu pieptul în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Se toarnă sticla de vin, se acoperă tigaia și se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți focul la mediu-scăzut și fierbeți ușor puiul până se înmoaie, 1 până la 1 1/2-ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Când puiul a gătit, scoateți-l și continuați să fierbeți bulionul. Topiți 2 linguri de unt într-o cratiță la foc mediu. Amestecați șalotele și usturoiul, gătiți până când șalotele se înmoaie și devin translucide. Se strecoară bulionul de pui printr-o sită cu ochiuri fine și se adaugă la șobolani.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Pui întregPui întreg
UntUnt
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SitaSita
6
Se toarnă brandy și se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la mediu, apoi fierbeți timp de 10 până la 15 minute. În timp ce sosul fierbe, scoateți legumele din cavitatea puiului și aruncați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Pui întregPui întreg
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
SosSos
7
Îndepărtați carnea de sân, picioarele și orice altă carne rămasă pe oase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
8
Pentru a servi, tăiați pieptul în felii groase de 1/2 inci și separați picioarele în copane și coapse. Aranjați puiul pe un vas de servire și faceți baie cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
Pui întregPui întreg
SosSos
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista