Polenta și tigaie Tofu

Polenta și tigaie Tofu
Tigaia Polentan și Tofu ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 171 calorii, 11g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,13 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați roșii uscate la soare, sos de soia, busuioc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. de la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Tigaie de legume cu lămâie și mămăligă, Cârnați cu o tigaie și parmezan mămăligă, și Tigaie De Mămăligă Cu Kale De Roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți roșiile uscate într-un castron și turnați apă clocotită peste ele pentru a acoperi. Se lasă deoparte până se înmoaie. Când sunt moi, scurgeți apa și tăiați fiecare roșie în felii de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Amestecați sosul de soia, apa, usturoiul și oțetul balsamic împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
3
Tăiați tofu în jumătate pe lungime și tăiați fiecare jumătate în dreptunghiuri de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
4
Puneți tofu-ul într-o pungă cu fermoar, turnați marinada peste el și întoarceți-l ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
5
Lăsați-l să se marineze în timp ce pregătiți bok choy și mămăligă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok ChoyBok Choy
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
6
Tăiați capătul fiecărui cap de bok choy, astfel încât tulpinile să fie separate și spălați-le bine pentru a îndepărta toată murdăria și nisipul. Feliați tulpinile și frunzele în felii groase de 1/4 până la 1/2 inch. Puneți deoparte până când este nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok ChoyBok Choy
7
Tăiați mămăliga în felii de 1/2 inch și tăiați fiecare felie în 4 pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
8
Încălziți o tigaie antiaderentă (ușor pulverizată cu ulei de măsline, dacă sunteți îngrijorat de lipire); odată ce este fierbinte, adăugați mămăliga într-un singur strat. Gatiti pana se rumeneste usor pe o parte, apoi intoarceti si rumeniti cealalta parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte. Păstrați tigaia fierbinte. Ridicați tofu din marinată și puneți-l în tigaia fierbinte. Gatiti pana abia incepeti sa se rumeneasca si apoi intoarceti-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Puneți bok choy deasupra tofu și turnați bulionul de legume, oregano, busuioc și marinada rezervată peste verdeață. Acoperiți bine și aburiți până când verdele începe să se ofilească. Amestecați roșiile uscate și mămăliga și gătiți, acoperite, suficient de lungi pentru ca tulpinile să devină fragede, aproximativ 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
Bok ChoyBok Choy
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
VerziiVerzii
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
11
Adăugați piper negru proaspăt măcinat după gust și serviți cu oțet balsamic suplimentar la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate57
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista