Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Polenta Napoleon cu Pesto de plante mixte. O porție conține 767 calorii, 16g de proteine, și 53G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,81 USD pe porție. Un amestec de șobolani, frunze de busuioc, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Cabernet-coaste scurte înăbușite cu Gorgonzola Polentan și Gremolata cu ierburi mixte, Pesto De Plante Mixte, și Iarbă Mixtă Pesto Penne pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Echipament Special: robot de bucătărie sau Moară alimentară o tigaie cu formă de arc de 8 inci
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Pentru mămăligă: într-o cratiță mare combinați laptele, smântâna grea, apa, uleiul de măsline și sarea kosher și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți focul la mediu scăzut și turnați încet făina de porumb, amestecând constant până se îngroașă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Acoperiți o foaie de copt cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
5
Se toarnă polenta pe foaia de copt acoperită cu plastic și se întinde până la o grosime uniformă de 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
6
Lăsați să se răcească cel puțin 15 minute.
7
Pentru pesto: curățați busuiocul, menta, cilantro, șalotă și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz
Frișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
8
Adăugați uleiul de măsline într-un flux lent și constant, în timp ce procesorul alimentar funcționează. Se amestecă parmezanul, sarea kosher și sambalul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
1
Tăiați dovlecelul pe lungime în felii groase de 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mare și sotati feliile de dovlecel până când sunt ușor aurii. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Ungeți o tigaie rotundă de primăvară de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Întindeți 2 linguri de sos de roșii pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Tăiați polenta în 3 (7 3/4 inci) runde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
6
Periați vârfurile cu
7
Pesto De Plante Mixte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
8
Așezați 1 disc în partea de jos a tigaiei cu formă de arc.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Stropiți cu 1/4 cană de sos de roșii și aranjați jumătate din dovlecel deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
10
Se presară cu 2 linguri de parmezan. Acoperiți cu a doua rundă de mămăligă, 1/4 cană de sos de roșii, restul de dovlecel și 2 linguri de parmezan. Se acoperă cu ultima rundă de mămăligă, sosul de roșii rămas și parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
11
Coaceți timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Scoateți din tigaia de formă de primăvară, tăiați-o în pene și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
13
Într-o oală mare se încălzește uleiul de măsline la foc mediu. Gatiti ceapa, usturoiul si fulgii de chili in ulei pana se inmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
14
Adăugați roșiile (sucul și toate), pasta de roșii și zahărul. Reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți până când sosul s-a îngroșat, aproximativ 20 de minute. Se răcește sosul de roșii timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Suc De Lămâie, Opțional
15
Pureați sosul într-un robot de bucătărie sau într-o fabrică de alimente. Se amestecă uleiul de măsline extravirgin, maghiranul, busuiocul și sarea kosher. A se păstra la frigider până la 1 săptămână sau la congelator până la 1 lună.