Polenta cu Arugulan este un fără gluten farfurie. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 331 calorii. Pentru 78 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână apă, sare, mămăligă de gătit rapid și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 27%. Încercați Mamaliga cremoasa cu pui, ceapa caramelizata, rucola, Cotlete de vițel cu șalotă prăjită, rucola și mămăligă moale, și Mamaliga cu rosii proaspete si chipsuri de parmezan / mamaliga Made Easy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Combinați apa și sarea într-o cratiță mare. Aduceți apa la fierbere la foc mare. Treceți treptat în polenta. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Amestecați constant până când polenta se îngroașă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Adăugați usturoiul și rucola și amestecați până când rucola este ofilită. Se amestecă untul, smântâna și brânza, dacă se utilizează. Condimentează polenta, după gust, cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Piept De Pui La Rotisor
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil