Polenta cu Ragout de anghinare este un fără gluten și pescatarian felul principal. O porție conține 634 calorii, 24g de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.16 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați polenta, sare, capere și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mămăligă cremoasă cu anghinare, ceapă caramelizată și tocană de măsline, Polenta-Ragout Cu Cârnați, și Ragout de ciuperci cu Polenta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați polenta, apa și sarea într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Se pune la foc moderat și se aduce la fierbere, șoptind din când în când. Întoarceți-vă la foc mic și fierbeți ușor (parțial acoperit cu un capac) timp de 15 minute. Se amestecă untul și brânza și se condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
1
Încălziți uleiul la foc moderat, adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
2
Adăugați usturoiul și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
3
Adăugați toate ingredientele rămase și fierbeți timp de 10 minute sau până se îngroașă ușor.
4
Se servește peste mămăligă moale caldă și se presară fiecare porție cu o parte din brânză.