Poisson Cru cu lapte de cocos și var

Poisson Cru cu lapte de nucă de cocos și var ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 254 calorii, 30g de proteine, și 13g de grăsime per portie. Pentru $ 3.94 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Un amestec de morcovi tăiați în centimetri, piper, castraveți tăiați în centimetri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de var și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Poisson Cru sau E ' ian Ota (ton marinat cu var Tahitian), Orez din lapte de cocos cu Cilantro și Lime, și Ardei Roșu Prăjit Cu Chimen, Lime Și Lapte De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un bol, combinați tonul, sucul de lămâie și puțină sare și lăsați la marinat 5 minute.
Scurgeți sucul de lămâie și adăugați laptele de nucă de cocos, morcovii, castraveții și roșiile în castron.
Se amestecă împreună și se adaugă sare și piper după gust.
Serviți într-un castron (sau jumătate de coajă de nucă de cocos proaspătă, dacă este posibil) adăugați scallions deasupra.