Poires Au Vin Rouge (pere în vin roșu)

Poires Au Vin Rouge (pere în vin roșu)
Poires au Vin Rouge (pere în vin roșu) este un fără gluten și vegan rețetă cu 6 porții. O porție conține 336 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru $ 2.28 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați bețișoare de scorțișoară, vin, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 ore. Cu o lingură scorul de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Pere în foietaj (Feuillet de poires), Pere fiert în apă cu sos de ciocolată și înghețată Vanillan {aka Poires Belle-h Oktil Oktilne}, și Înghețată Chantilly cu pere în formă de Poached Moulin Rouge pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați vinul roșu, zahărul, scorțișoara, cuișoarele, coaja de portocală, semințele de fenicul, boabele de piper și frunzele de dafin într-o cratiță mare. Cojiți perele și îndepărtați miezurile de jos, lăsând tulpinile intacte; deoparte. Aduceți vinul la fierbere la foc mare, amestecând până când zahărul s-a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Hârtie De OrezHârtie De Orez
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați perele, reveniți la foc mic, apoi reduceți focul la mediu-mic și continuați să fierbeți până se înmoaie, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
3
Scoateți perele din siropul de vin, acoperiți și refrigerați până la rece. Se strecoară siropul printr-o sită de plasă și se aruncă condimentele. Se fierbe siropul la foc mediu până se îngroașă suficient pentru a acoperi spatele unei linguri. Refrigerați siropul până la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Odată ce siropul este rece, se toarnă peste pere, se acoperă și se răcește cu cel puțin 2 ore înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții6
Scor De Sănătate2
Revista