Poires Au Vin Rouge (pere în vin roșu)
Poires au Vin Rouge (pere în vin roșu) este un fără gluten și vegan rețetă cu 6 porții. O porție conține 336 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru $ 2.28 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați bețișoare de scorțișoară, vin, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 ore. Cu o lingură scorul de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Pere în foietaj (Feuillet de poires), Pere fiert în apă cu sos de ciocolată și înghețată Vanillan {aka Poires Belle-h Oktil Oktilne}, și Înghețată Chantilly cu pere în formă de Poached Moulin Rouge pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați vinul roșu, zahărul, scorțișoara, cuișoarele, coaja de portocală, semințele de fenicul, boabele de piper și frunzele de dafin într-o cratiță mare. Cojiți perele și îndepărtați miezurile de jos, lăsând tulpinile intacte; deoparte. Aduceți vinul la fierbere la foc mare, amestecând până când zahărul s-a dizolvat.
Adăugați perele, reveniți la foc mic, apoi reduceți focul la mediu-mic și continuați să fierbeți până se înmoaie, aproximativ 25 de minute.
Scoateți perele din siropul de vin, acoperiți și refrigerați până la rece. Se strecoară siropul printr-o sită de plasă și se aruncă condimentele. Se fierbe siropul la foc mediu până se îngroașă suficient pentru a acoperi spatele unei linguri. Refrigerați siropul până la rece.
Odată ce siropul este rece, se toarnă peste pere, se acoperă și se răcește cu cel puțin 2 ore înainte de servire.