Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Poire Belle Helene. Această rețetă servește 4. O porție conține 2003 calorii, 30g de proteine, și 135g de grăsime. Pentru $ 5.21 pe portie, această rețetă acoperă 49% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți la îndemână apă, lapte, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ciocolata neîndulcită, puteți urma acest fel principal cu Raw Brownie Aluat ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Pere Belle Helene, Pere fiert în apă cu sos de ciocolată și înghețată Vanillan {aka Poires Belle-h Oktil Oktilne}, și Pear, Poire pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a asambla Poire Belle Helene, așezați o lingură de înghețată de ciocolată în partea de jos folosiți un pahar de înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Ciocolată
2
Stropiți sosul de ciocolată peste înghețată, apoi așezați o pere deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Jumătăți De Pere în Sirop
3
Stropiți mai mult sos de ciocolată deasupra perei și acoperiți-l cu frișcă și o altă picătură de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Jumătăți De Pere în Sirop
4
Se toarnă apa, zahărul, coaja de lămâie și sucul de lămâie într-o cratiță cu fund greu de 4 litri nereactivă și se pune la foc mediu-mare. Folosind un cuțit ascuțit, feliați boabele de vanilie pe jumătate pe lungime. Separați semințele de piei prin răzuirea lamei cuțitului de-a lungul interiorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils Argintii
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Adăugați semințele și piei în amestec și continuați încălzirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
6
Cojiți și miez perele, dar nu le înjumătățiți. Carotarea perelor din partea de jos va încuraja lichidul de braconaj să se scurgă în interiorul perei și să-l ajute să gătească uniform în interior și în exterior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
7
Adăugați perele în amestecul de lămâie și aduceți la fierbere. Când ajunge la fierbere, reduceți focul la foc mic și lăsați să gătească aproximativ 1 oră. Nu gătiți prea mult perele, acestea ar trebui să fie suficient de moi pentru a străpunge ușor cu o frigăruie de lemn sau o scobitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
8
Pentru a menține perele scufundate în lichid și a le ajuta să braconeze uniform, trebuie să faceți un capac de hârtie pergament pentru a le acoperi. Pentru a face capacul, tăiați un disc rotund dintr-o foaie de hârtie pergament care este puțin mai mică decât diametrul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați, Decojiți
9
Așezați capacul de hârtie direct deasupra perelor și a lichidului de braconaj. Când perele sunt complet braconate, turnați-le și lichidul de braconaj într-un recipient curat. Veți avea nevoie de 1 pere întregi pentru fiecare porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
10
Încălziți laptele și ciocolata tocată împreună într-o cratiță cu fund greu de 2 litri (aceasta va împiedica arderea laptelui) la foc mediu-mare până când se formează bule în jurul marginii tigaiei. În timp ce laptele se încălzește, combinați zahărul și gălbenușurile de ou și bateți până când sunt bine încorporate și groase. Temperați amestecul de ouă turnând aproximativ jumătate din laptele fierbinte în el și bateți bine. Acum turnați amestecul de ou temperat în laptele fierbinte rămas și ciocolată. Gatiti la foc mediu-mare pana se ingroasa usor, amestecand constant cu o spatula de cauciuc. Amestecul a terminat de gătit când este suficient de gros pentru a acoperi spatele spatulei, aproximativ 3 până la 5 minute. Dacă doriți să reduceți timpul de răcire, puteți răci baza de înghețată de ciocolată peste o baie de gheață. Când amestecul este rece, rotiți-l în funcție de tipul de mașină de înghețată pe care o utilizați. Înghețata este gata atunci când este cremoasă și netedă, precum consistența înghețatei moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Ciocolată
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Suc De Lămâie, Opțional
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețată
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, Decojiți
11
Așezați înghețata într-un recipient etanș și păstrați-o în congelator până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
12
Se toarnă laptele într-o cratiță cu fund greu de 2 litri, se pune la foc mediu-mare și se aduce la fierbere. Când fierbe, scoateți laptele de pe foc și faceți o ganache adăugând ciocolata tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
13
Bateți bine, amestecând în marginea cratiței pentru a combina. Ganache trebuie să fie omogen și neted. Puneți ganache deoparte. Într-o cratiță cu fund greu de 1 litru, combinați smântâna grea, untul și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
14
Așezați cratița la foc mediu-mare și dați la fiert, amestecând ocazional. Untul trebuie topit complet și zahărul complet dizolvat. Odată ce amestecul a ajuns la fierbere, turnați crema în ganache cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
15
Așezați sosul la foc mediu-mare și aduceți la fierbere, amestecând constant cu un bici. Pe măsură ce sosul de ciocolată se gătește, va începe să se îngroaie ușor. Când ajunge la fierbere, scoateți-l de pe foc și turnați-l într-un bol curat și uscat. Acoperiți așezând folie de plastic direct deasupra sosului pentru a preveni formarea unei piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
16
Lăsați sosul de ciocolată să se răcească la temperatura camerei înainte de a-l păstra la frigider. Când este rece, sosul de ciocolată va deveni suficient de gros pentru a fi scos cu o lingură.