Poblanos Umplute Cu Carne De Porc Și Fructe
Poblanos umplute cu carne de porc și fructe este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 6 porții. Pentru $ 3.66 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 574 calorii, 30g de proteine, și 35g de grăsime. Un amestec de sare, ulei de măsline, carne de porc măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca o farfurie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 72%. Încercați Poblanos Umplute Cu Carne De Porc Și Fructe, Poblanos Umplute Cu Carne De Porc Cu Sos De Cremă De Nucă, și Poblanos prăjite umplute w / tras carne de porc Chili Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ardeii pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu.
Coaceți la 500 timp de 20 de minute sau până când ardeii arată blister.
Așezați ardeii într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigilați și lăsați să stea 10 minute pentru a slăbi pielea. Cojiți ardeii, păstrând tulpinile intacte. Faceți o fantă de-a lungul a 1 parte a fiecărui ardei; îndepărtați și aruncați semințele și membranele. Puneți ardeii deoparte.
Gătiti carnea de porc, ceapa și usturoiul în ulei fierbinte într-o tigaie mare la foc mediu până când carnea de porc se rumeneste, amestecând până se sfărâmă; se scurge. Se amestecă caisul și următoarele 7 ingrediente.
Umpleți ardeii uniform cu amestec de porc și puneți - l într-un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci.
Coaceți, acoperit, la 350 timp de 20 de minute. Descoperiți și coaceți încă 10 minute.
Se servește cu sos de roșii.