Poblanos Umplute
Poblanos umplute ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 5 porții cu 262 calorii, 14g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Un amestec de roșii conservate, porumb cu miez întreg, brânză monterey jack și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Încercați Poblanos Umplute, Poblanos Umplute, și Poblanos Umplut Cu Foc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați o fâșie longitudinală din fiecare ardei. Tăiați suficient de fâșii de piper pentru a măsura 1/2 cană; rezervați benzile rămase pentru o altă utilizare.
Scoateți și aruncați semințele din ardei. Gatiti ardeii in apa clocotita pentru a acoperi 5 minute; se scurge și se lasă deoparte.
Gatiti amestecul de fasole conform instructiunilor pachetului, omitand grasimea si pachetul de condimente.
Combinați ardeiul tocat, amestecul de fasole, porumbul și următoarele 3 ingrediente. Lingură uniform în ardei; așezați ardeii într - un vas de copt de 13 x 9 x 2 inci.
Adăugați apă fierbinte în vas la o adâncime de 1/4 inch.
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când se încălzește bine.
Poziționați lama cuțitului în vasul robotului de bucătărie; adăugați salsa. Procesați până la neted. Puneți salsa pe farfurii; se acoperă cu ardei.