Poblanos umplut cu brânză cu sos de roșii

Poblanos umplut cu brânză cu sos de roșii
Poblanos umplute cu brânză cu sos de roșii este un vegetarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 3,01 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 523 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ulei de porumb, căței de usturoi, roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul alb distilat, puteți urma acest fel principal cu Mini Pavlovas Cu Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Poblanos prăjit umplut cu brânză și creveți cu sos de ardei gras roșu, Poblanos Umplut Cu Fructe De Mare Cu Salsa Caldă De Roșii, și Poblanos Cu Brânză Umplută pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Prăjiți ardeii iute pe părțile laterale pe rafturi de arzătoare cu gaz (1 sau 2 pe arzător) la foc mediu-mare, rotind cu clești, până când pielea este veziculată și ușor carbonizată, 4 până la 6 minute. (Sau se fierbe pe raftul unei tigaie pentru pui la aproximativ 2 inci de căldură.) Transferați imediat într-un castron mare și acoperiți, apoi lăsați să stea 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1
Pur și simplu toate ingredientele sosului, cu excepția uleiului cu 11/4 lingurițe de sare într-un blender până se omogenizează, apoi se strecoară printr-o sită cu ochiuri medii într-un castron, apăsând pe solide, apoi aruncându-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Încălziți uleiul într-o tigaie grea adâncă de 12 inci sau o caserolă rezistentă la căldură (de preferință una care poate merge la masă) la foc mediu-mare până când strălucește. Se toarnă cu grijă sosul și se fierbe ușor, amestecând ocazional, 10 minute (sosul trebuie să fie încă subțire). Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
1
Îndepărtați cu grijă pielea de ardei iute, lăsând tulpinile atașate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Tăiați o fantă pe lungime în fiecare chile cu foarfece de bucătărie, apoi tăiați cu atenție seedpod (inclusiv coaste atașate) fără a rupe chile (ardeii iute mai fierbinți miros mai puternic atunci când sunt tăiați). Ștergeți ardeii iute cu un prosop de hârtie, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
3
Umpleți ardeii iute cu brânză și închideți umplutura prin suprapunerea ușoară a fantei, dacă este posibil, apoi transferați pe o farfurie. (Folosiți o scobitoare pentru a marca orice ardei iute mai fierbinte, dacă doriți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
4
Încălziți uleiul de 1/2 inch într-o altă tigaie grea de 12 inci la foc mediu până când înregistrează 360 de grade F pe termometru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
În timp ce uleiul se încălzește, bateți albușurile cu 1/8 linguriță de sare folosind un mixer electric până când țin doar vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
6
Bateți gălbenușurile cu 1/8 linguriță de sare într-un castron mare, apoi pliați ușor în alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Puneți făina într-o sită cu ochiuri fine și praf de ardei iute, întorcându-le pentru a acoperi ușor toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
8
Când uleiul este gata, înmuiați ardeii iute, 1 la un moment dat (țineți chile de tulpină), în stratul de ou, lingându-l peste chile pentru a acoperi complet, apoi prăjiți, întorcându-vă o dată, până când sunt aurii pe toate părțile (ulei de tur peste orice zone mai ușoare), 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Subţire-Subţire-
9
Transferați ardeii iute cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
10
Între timp, reîncălziți sosul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
11
Puneți ardei iute în sos pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții4
Scor De Sănătate20
Revista