Rețeta Poblano și burritos de fasole prăjită este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un extraordinar vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție conține 109 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 20 și costă 67 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați salsa, brânză monterey jack, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Burritos De Fasole Prăjită, Burritos Cu Fasole Prăjită Cu Brânză, și Burgeri de cartofi dulci, mei și fasole prăjită cu cremă de avocado Poblano prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți avocado cu pansamentul și usturoiul într-un castron mediu până se omogenizează bine. Se amestecă coriandrul.
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Răspândiți 2 Linguri. din amestecul de avocado pe fiecare tortilla; se acoperă cu 1/3 cană de ardei iute combinat și fasole prăjită și 1 lingură. din brânză.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.