Poblano Cremă De Brânză Empanadas

Poblano Cremă De Brânză Empanadas
Reteta Poblano crema de branza Empanadas este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță un minunat vegetarian opțiune pentru iubitorii de alimente europene. Această rețetă face 8 porții cu 375 calorii, 6g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. Un amestec de piper, foietaj, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Empanadas Cu Carne De Crab Cu Salsa De Porumb La Grătar Și Sos De Cremă Poblano, Porumb și poblano Empanadas, și Crepe umplute cu porumb și brânză cu cremă Poblano pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați o foaie mare de copt cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
3
Într-un castron mediu, combinați crema de brânză și poblanos până când sunt bine încorporate. Condimentează umplutura cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Desfaceți 1 foaie de patiserie cu puf pe o suprafață ușor făinată. Folosind un știft de rulare cu făină, rulați până la grosimea de 1/4 inci. Folosind un tăietor cu diametrul de 5 inci, tăiați 4 cercuri. Repetați cu foaia de patiserie rămasă. Lingură 1 lingură amestec de brânză cremă în centrul fiecărei runde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
5
Periați marginea fiecărui cerc cu spălarea ouălor și pliați fiecare empanada într-o jumătate de lună. Strângeți marginile cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
6
Transferați empanadele pe foaia de copt pregătită și periați-le cu spălarea rămasă a ouălor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
8
Serviți cald.

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Spaniola poate fi asociată cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu.
Vin făcut cu struguri din podgoriile noastre din Villalba del Duero, Burgos. Strat violet ridicat. Nas cu multe note de fructe negre înmuiate de aromele florale care sunt punctate de o notă de minerale din sol, care se amestecă cu vanilia provenită din scurta lor ședere în butoi. La palat este netezit cu un tanin nobil care oferă un gust lung și persistent după gust. Realizat cu 100% Tempranillo.Împerechere perfectă cu tot felul de carne grasă și vânat sub formă de fripturi, tocănițe, pe lângă diferitele brânzeturi din zonă.
Vin făcut cu struguri din podgoriile noastre din Villalba del Duero, Burgos. Strat violet ridicat. Nas cu multe note de fructe negre înmuiate de aromele florale care sunt punctate de o notă de minerale din sol, care se amestecă cu vanilia provenită din scurta lor ședere în butoi. La palat este netezit cu un tanin nobil care oferă un gust lung și persistent după gust. Realizat cu 100% Tempranillo.Împerechere perfectă cu tot felul de carne grasă și vânat sub formă de fripturi, tocănițe, pe lângă diferitele brânzeturi din zonă.
Wine made with grapes from our vineyards in Villalba del Duero, Burgos. High purple layer. Nose with many notes of black fruits softened by the floral aromas that are punctuated by a touch of mineral from the soil, which is intermingled with the vanilla coming from their brief stay in the barrel. At the palate it is smoothed with a noble tannin which provides a long and persistent after taste. Made with 100% Tempranillo.Perfect pairing with all kinds of fatty meats and game in the form of roasts, stews, in addition to the different cheeses in the area.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista