Po ' Boy de somn cu sos Hoisin-arahide
Somn Po ' Boy cu Hoisin-sos de arahide este un fără lactate și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 446 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.23 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sosul Thailandez chile, ceapa, zahărul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Hoisin-Sos De Arahide, Carne de porc și tăiței cu sos de arahide Hoisin, și Împachetări de salată cu sos Hoisin-arahide.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti sosul, încălziți uleiul într-o cratiță mică la foc mediu.
Adăugați ceapa și ghimbirul; gatiti 2 minute, amestecand frecvent. Reduceți căldura la minim.
Adăugați sos hoisin, unt de arahide, suc de lămâie și zahăr; gatiti 3 minute, amestecand frecvent.
Se ia de pe foc; pus deoparte.
Pregătiți grătarul sau broilerul.
Pentru a pregăti somnul, combinați sosul chile și usturoiul într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adauga somn; sigiliu și marinat în frigider 30 de minute, de cotitură sac ocazional.
Scoateți peștele din marinată; aruncați marinada.
Așezați peștele pe un grătar sau o tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit. Gatiti 10 minute sau pana cand pestele se fulgi usor atunci cand este testat cu o furculita.
Întindeți 1 lingură de sos peste jumătatea inferioară a fiecărei rulouri hoagie; acoperiți fiecare porție cu 1/2 cană de varză, 1 file de somn și jumătatea superioară a ruloului.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru somn. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.