Plăcintă Învelită Cu Mere Și Mure
Învelit-up Apple-Blackberry Pie este un vegetarian desert. Această rețetă face 8 porții cu 276 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați mure, mere granny smith, albuș de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Plăcintă Proaspătă De Mure, Friptură De Porc De Mure Învelită Cu Slănină, și Piersici învelite cu prosciutto la grătar cu glazură balsamică de mure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți crusta: într-un castron amestecați făina și sarea. Folosind un blender de patiserie sau două cuțite, tăiați în unt până când amestecul este sfărâmicios.
Adăugați 1/4 cană de apă cu gheață; amestecați doar până când aluatul se reunește, adăugând mai multă apă dacă este necesar. Adunați aluatul într-un disc, înfășurați în folie de plastic și răciți cel puțin 30 de minute.
Asigurați-umplere: coaja, miez și felii subțiri mere. Aruncați cu mure, 1/2 cană zahăr și amidon de porumb.
Așezați un raft în centrul cuptorului; Preîncălziți cuptorul la 204°.
Scoateți aluatul din frigider și lăsați să se înmoaie.
Rulați într-un cerc de 14 inci; transferați pe o foaie de copt tapetată cu pergament.
Întindeți dulceața într-un cerc de 10 inci pe aluat. Puneți fructe peste gem. Folosind mâinile, aduceți cu grijă marginile crustei peste fructe, pliabile acolo unde este necesar (patiseria nu va acoperi fructele).
Periați crusta cu albus de ou; se presară cu 1 lingură rămasă. zahăr.
Coaceți până când fructele clocotesc și crusta este aurie, 35 până la 40 de minute.
Lăsați să se răcească cel puțin 10 minute înainte de servire.