Plăcintă Învelită Cu Mere Și Mure

Plăcintă Învelită Cu Mere Și Mure
Învelit-up Apple-Blackberry Pie este un vegetarian desert. Această rețetă face 8 porții cu 276 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați mure, mere granny smith, albuș de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Plăcintă Proaspătă De Mure, Friptură De Porc De Mure Învelită Cu Slănină, și Piersici învelite cu prosciutto la grătar cu glazură balsamică de mure pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți crusta: într-un castron amestecați făina și sarea. Folosind un blender de patiserie sau două cuțite, tăiați în unt până când amestecul este sfărâmicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
2
Adăugați 1/4 cană de apă cu gheață; amestecați doar până când aluatul se reunește, adăugând mai multă apă dacă este necesar. Adunați aluatul într-un disc, înfășurați în folie de plastic și răciți cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
3
Asigurați-umplere: coaja, miez și felii subțiri mere. Aruncați cu mure, 1/2 cană zahăr și amidon de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MureMure
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
MărMăr
ZahărZahăr
4
Așezați un raft în centrul cuptorului; Preîncălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Scoateți aluatul din frigider și lăsați să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
6
Rulați într-un cerc de 14 inci; transferați pe o foaie de copt tapetată cu pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Întindeți dulceața într-un cerc de 10 inci pe aluat. Puneți fructe peste gem. Folosind mâinile, aduceți cu grijă marginile crustei peste fructe, pliabile acolo unde este necesar (patiseria nu va acoperi fructele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
AluatAluat
FructeFructe
GemGem
8
Periați crusta cu albus de ou; se presară cu 1 lingură rămasă. zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
ZahărZahăr
9
Coaceți până când fructele clocotesc și crusta este aurie, 35 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
FructeFructe
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Lăsați să se răcească cel puțin 10 minute înainte de servire.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista