Plăcintă vegană cu tofu și Oală de legume

Plăcinta vegană cu tofu și Oală de legume ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 624 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $2.37 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 372 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați tofu suplimentar, bulion de legume, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este uimitor. Încercați Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Buzunare Pentru Plăcintă Cu Oală De Pui, și Pâine De Legume Vegană Tofu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Tăiați tofu în zaruri de 1/3 inch și apăsați între prosoape de bucătărie curate sau prosoape de hârtie pentru a scăpa de excesul de apă.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu și gătiți tofu până devine auriu pe toate sau pe majoritatea părților.
Scoateți tofu din tigaie și puneți-l deoparte.
Încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline în aceeași tigaie.
Adăugați ceapa, țelina, morcovul și usturoiul și saut până când ceapa este translucidă.
Adăugați cartoful în tigaie și gătiți, amestecând frecvent, până se înmoaie, dar nu moale.
Adăugați făină, drojdie nutritivă și sos de soia în tigaie și amestecați în legume.
Adăugați bulion de legume și amestecați până se combină, răzuind toate bucățile rumenite de pe fundul tigaiei.
Adăugați tofu, mazăre, salvie și cimbru și amestecați până se combină.
Se ia de pe foc și se condimentează după gust cu sare și piper.Pentru crustă (Partea 2)Scoateți consumabilele din congelator.
Tăiați echilibrul Pământului în cuburi sau felii mai mici și adăugați la făină. Folosind un blender sau o furculiță de patiserie, tăiați amestecul până când seamănă cu o masă grosieră. Apoi, folosind mâinile, frecați rapid amestecul împreună, astfel încât echilibrul pământului să fie absorbit în făină.Stropiți treptat apă cu gheață în vas, amestecând cu blenderul sau furculița de patiserie până când aluatul se unește.Formați rapid aluatul într-o bilă și aplatizați-l într-un disc.
Așezați pe o suprafață făinoasă o rolă de 1/8 inch grosime.
Așezați ramekinele cu susul în jos peste aluat și folosiți un cuțit pentru a tăia cercuri cu aproximativ 1/2 inch mai mari pe toate părțile.Asamblați și
Împărțiți amestecul de tofu și legume între ramekine.
Așezați o rundă de aluat peste fiecare ramekin și trageți părțile laterale pentru a forma o crustă mai groasă în jurul marginii. Apăsați pentru a sigila în jurul marginilor vaselor și sertizați cu o furculiță.
Tăiați o fantă în mijloc.
Coaceți în cuptor până la aur și bule, aproximativ 30 de minute.
Lăsați să stea aproximativ 5 minute înainte de servire.