Plăcintă Ușoară Cu Limeade De Cireșe Fără Stoarcere

Plăcintă Ușoară Cu Limeade De Cireșe Fără Stoarcere
Easy No-Squeezy Cherry Limeade Pie este un desert care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 299 calorii. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți concentrat de limeade, frișcă, crustă de cracker graham gata preparată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Ușor Peasy Lemon Squeezy Pie, Limeade De Cireșe, și Limeade De Cireșe.

Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce

Plăcinta poate fi asociată cu Vin Santo, late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. McFadden Late Harvest Riesling cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
McFadden Recolta Târzie Riesling
McFadden Recolta Târzie Riesling
Late Harvest și Botrytis-binecuvântat, ca Chantoteau d ' Yquem, aceasta este o experiență sublimă. Honeyed caise întâlnește plăcintă cu mere coapte într-un pahar. Pur și simplu, acesta este cel mai bun vin de desert pe care îl veți gusta, chiar și la prețul dublu, în timpul vieții.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista