Plăcintă ușoară cu dovleac

Plăcintă ușoară cu dovleac
Plăcintă cu dovleac ușoară necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Acest desert are 364 de calorii , 7 g de proteine și 17 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 8. Pentru 1,2 USD per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită frișcă, ouă, zahăr și sirop de arțar. Este perfect pentru Ziua Recunoștinței . Cu un scor de 35% , acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Plăcintă cu dovleac ușoară , Plăcintă cu dovleac ușoară și Plăcintă cu dovleac ușor .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bateți primele 10 ingrediente până la omogenizare; se toarnă în coajă de patiserie. Acoperiți ușor marginile cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Aluat De Plăcintă, OpționalSuplimentar Aluat De Plăcintă, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
2
Se coace la 400° timp de 10 minute. Reduceți căldura la 350°; Se coace cu 40-45 de minute mai mult sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
3
Scoateți folia. Se răcește pe un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
4
Dacă se dorește decupaje decorative, rulați aluat suplimentar la 1/8 inch. grosime; decupat cu 1-in. la 1-1/2 inchi. tăietoare de prăjituri în formă de frunză. Cu un cuțit ascuțit, marcați venele frunzelor pe decupaje.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiați Cookie-urileTăiați Cookie-urile
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane De DecoratorBomboane De Decorator
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
5
Se aseaza pe o tava de copt neunsa.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
6
Coaceți la 400° timp de 6-8 minute sau până când se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
7
Scoateți pe un grătar pentru a se răci. Aranjați în jurul marginii plăcintei.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
8
Se orneaza cu frisca daca se doreste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma

Vin recomandat: Vin Santo, Moscato, Vin De Gheață

Pumpkin Pie funcționează foarte bine cu Vin Santo, Moscato și Ice Wine. Vin santo este de obicei dulce, cu note de condimente de copt și nuci, așa că se potrivește foarte bine cu deserturile condimentate cu dovleac. Ar merge și un Moscato spumant bun și, dacă ai chef, un vin de gheață. Ai putea încerca Mirassou Moscato. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Mirassou Moscato
Mirassou Moscato
Arome intense de fructe de flori de portocal, piersici, ananas copt și citrice copleșesc nasul. Arome delicioase de fructe tropicale dulci, mandarine și miere.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista