Plăcintă surpriză de toamnă
Rețeta de Plăcintă Surpriză de Toamnă poate fi preparată în aproximativ 1 oră și 15 minute . Această rețetă vegetariană lacto-ovo are 8 porții și costă 78 de cenți per porție . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine , 9 g de grăsimi și un total de 225 de calorii . O persoană a fost impresionată de această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest desert. Dacă aveți la îndemână sare, unt, oțet de mere și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. Vă este oferit de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 0% , ceea ce este îmbunătățibil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Plăcintă cu mere de toamnă , Budincă de pâine cu ciocolată și pere surpriză și Cupe de brownie „Surpriză” supreme cu Oreo și ciocolată .
Instrucțiuni
Într-un bol mare, combinați făina, zahărul, praful de copt și sarea; încorporați untul, tăiat cu apă, până când amestecul capătă o consistență grosieră de firimituri.
Combinați laptele și oțetul; adăugați treptat la amestecul de firimituri, amestecând cu o furculiță până când aluatul formează o bilă.
Împărțiți aluatul în două bile, una puțin mai mare decât cealaltă. Pe o suprafață ușor înfăinată, rulați o bilă mai mare pentru a încăpea într-o tavă de plăcintă cu diametrul de 23 cm. Ungeți tava de plăcintă cu spray de gătit; transferați aluatul pe tavă.
Într-un bol mare, combinați merele, perele și stafidele.
Combinați 1/2 cană de zahăr, făină, scorțișoară, nucșoară și cuișoare; adăugați în amestecul de fructe și amestecați.
Presărați cu extract; amestecați bine. Turnați în crustă.
Întindeți aluatul rămas; faceți o crustă tip zăbrele. Tăiați, sigilați și ondulați marginile.
Ungeți grilajul cu albuș de ou; presărați cu zahărul rămas.
Coaceți la 220°C timp de 15 minute. Reduceți focul la 175°C; coaceți încă 30-35 de minute sau până când crusta este aurie și umplutura face bule. Lăsați să se răcească pe un grătar.