Plăcintă rustică cu mere cu cireșe uscate

Plăcintă rustică cu mere cu cireșe uscate
Plăcinta rustică cu mere cu cireșe uscate ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 235 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 65 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână unt, sare, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, ceea ce este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Mere Cu Cireșe Uscate Braconate, Plăcintă cu mere cu alune și vișine uscate, și Frisocrode și salată de mere cu cireșe uscate și nuci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru a pregăti crusta, puneți făina de patiserie din grâu integral, făina universală, zahărul granulat și sarea în vasul unui robot de bucătărie și pulsați de 3 ori pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Adăugați untul și pulsați de aproximativ 12 ori, până obțineți o textură cu pietriș. Într-un castron mic combinați Zara și apa cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
4
Adăugați amestecul de zară-apă și pulsați de 3 până la 5 ori mai mult pentru a combina. Bateți aluatul într-o rundă de 4 inci și înfășurați în folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
5
Se pune la congelator timp de 10 minute sau se face înainte și se dă la frigider până la 1 zi.
6
Între timp, preîncălziți cuptorul la 425 grade F și pregătiți umplutura. Coregeți merele și tăiați-le în felii de 1/4 inch. Într-un castron mare aruncați feliile de mere cu sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Capace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte SubtiriCapace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte Subtiri
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
Pentru PetreceriPentru Petreceri
7
Adăugați cireșele uscate, apoi presărați amidonul de porumb, zahărul brun și scorțișoara și aruncați până când merele sunt acoperite uniform. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe UscateCireșe Uscate
1 Boabe De Vanilie Intreaga1 Boabe De Vanilie Intreaga
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
8
Pe o suprafață ușor făinată, rulați aluatul răcit într-un cerc mare de aproximativ 9 inci în diametru. Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament și drapând aluatul peste sucitor, transferați-l pe foaia de copt pregătită. Dacă aluatul se rupe, peticește-l cu degetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
La 8 PruneLa 8 Prune
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Chocodrops)(cum Ar Fi Chocodrops)
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
9
Aranjați amestecul de mere într-o movilă în centru pe aluat, lăsând o margine de 1 până la 2 inci. Îndoiți marginea peste umplutură. Acesta va acoperi doar umplutura parțial și nu trebuie să fie uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
10
Coaceți plăcinta la 425 grade F timp de 15 minute, apoi reduceți temperatura cuptorului la 350 grade F, păstrând plăcinta în cuptor tot timpul și coaceți încă 40 de minute, până când merele sunt fragede și crusta este maro aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
11
Într-un castron mic amestecați mierea și apa clocotită pentru a face o glazură. Când plăcinta este gata, scoateți-o din cuptor și periați glazura de miere peste tot fructul și crusta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
Pentru PetreceriPentru Petreceri
12
Se transferă pe o farfurie pentru a se răci ușor.
13
Tăiați în 6 pene și serviți cald sau la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista