Această rețetă face 10 porții cu 332 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți budincă instant cu aromă de lămâie jell-o, cremă de brânză philadelphia, topping cu bici rece și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Dip Pufos De Fructe, Dip Pufos De Fructe, și Salată De Fructe Pufoase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Întindeți jumătate din umplutura de plăcintă pe fundul crustei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
2
Bateți crema de brânză într-un castron mare cu biciul până când este cremoasă. Bateți treptat în lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați amestecul de budincă uscată; bate 2 min. Se amestecă ușor în jumătate din biciul rece; răspândit peste umplutura în crustă. Acoperiți cu biciul rece rămas și umplutura de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat