Plăcintă Phyllo Cu Dovleac Condimentat
Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 306 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți nucșoară plus dovlecei suplimentari, ghimbir măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate, Halibut condimentat Indian în Phyllo, și Plăcintă Phyllo Cu Carne Condimentată (Tourti Cormbrorre).
Instrucțiuni
Se incalzeste cuptorul la 375 F. Linia de linie rimmedfoaie de copt cu hârtie pergament.
Locdovleac, tăiat cu fața în jos, pe pergament.
Coaceți până când este foarte fraged, aproximativ 1 oră. Mișto.
Scoateți carnea de dovleac în procesor; aruncați pielea.
Combinați scorțișoara,ghimbirul și 1/4 linguriță de nucșoară într-un castron mic.
Adăugațijumătate din amestecul de scorțișoară în dovleac înprocesor.
Adăugați zahăr brun, ouă,lapte, smântână, amidon de porumb, vanilie și sare. Procespână când foarte buna. Faceți înainte: umplerea poate fifăcut cu 1 zi înainte.
Se transferă într-un castron mare,se acoperă și se răcește.
Creșteți temperatura cuptorului la 425 F. Unt ușor tigaie cu diametrul de 9 inci cu fundul detașabil.
Așezați foaia de coacere cu ramă în cuptor pentru a încălzi. Se amestecă 2 lingurizahăr în amestecul rămas de scorțișoară.
Așezați 1 foaie phyllo pe suprafața de lucru curată și periați ușor cu unt (păstrați foile phyllo acoperite cu folie de plastic și prosop umed pentru a preveni uscarea).
Se presara 1scant amestec de scorțișoară linguriță overphyllo. Repetați de 4 ori cu phyllo, unt șiamestec de scorțișoară. Aranjați stivuite phylloin tart pan, apăsând ușor și allowinglong părți să stea peste marginea tigaie. Repetați procesul de stratificare cu 5 foi de Filos rămase. Aranjați filo stivuit transversal deasupra primelor foi, astfel încât colțurile care depășesc să fie îndreptate în direcții opuse.
Rolați surplombul pentru a formamarginea crustei.
Se toarnă dovleacul în tigaie.
Puneți plăcinta pe foaia de copt fierbinte și coaceți10 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 375 km f și coaceți până când testerul introdus în centrul de umplere iese curat, 40 până la 45 de minute. Se răcește cel puțin 20 de minute. Gratenutmeg peste si se serveste cald.
Pe porție: 349,6 kcal calorii, 29,6% calorii din grăsimi,
5 g grăsime, 6,0 g grăsimi saturate, 10