Plăcintă Perfectă Cu Dovleac

Plăcintă Perfectă Cu Dovleac
Perfect Pumpkin Pie este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 309 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Dacă aveți la îndemână dovleac, lapte condensat marca eagle, ghimbir măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate, Brioșe Cu Plăcintă Cu Dovleac, și Churro Plăcintă Cu Dovleac Cheesecake Daneză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți dovleacul, laptele condensat îndulcit, ouăle, condimentele și sarea într-un castron mediu până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Condensat îndulcitLapte Condensat îndulcit
DovleacDovleac
CondimenteCondimente
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Se toarnă în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
4
Coaceți 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F și continuați să coaceți 35 până la 40 de minute sau până când cuțitul introdus la 1 inch de crustă iese curat. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
CuptorCuptor
6
Garnisiți după dorință. Păstrați resturile acoperite în frigider.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista