Plăcintă mixtă cu fructe de pădure (făcută cu fructe de pădure proaspete)

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcintă mixtă cu fructe de pădure (făcută cu fructe de pădure proaspete). Această rețetă face 8 porții cu 229 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână orice combinație de fructe de pădure, amidon de porumb, zahăr granulat aproximativ și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Plăcintă cu fructe de pădure foarte (plăcintă cu fructe de pădure mixte), Tort de budincă de lămâie cu fructe de pădure proaspete amestecate, și Tort de lire la grătar cu fructe de padure proaspete amestecate din Oregon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția inferioară și preîncălziți cuptorul la 425 F. placă de plăcintă cu crustă inferioară.
Așezați fructele de pădure pregătite într-un castron mare. Gustă fructele de pădure și simte dulceața lor. Dacă sunt foarte tari, adăugați încă 1 uncie de zahăr, dacă au aciditate scăzută și multă dulceață, reduceți zahărul cu 1 uncie.
Bateți împreună zahărul și amidonul pentru a combina, apoi aruncați ușor cu fructele de pădure până când sunt acoperite uniform. Se lasă amestecul să stea timp de cinci minute, apoi se adaugă la coajă plăcintă. Acoperiți cu crusta superioară. Sertizați părțile laterale, tăiați câteva fante în partea de sus și răciți plăcinta timp de 15 până la 20 de minute.
Bateți împreună oul și un vârf de sare. Când este gata de coacere, scoateți plăcinta din cuptor, periați cu spălarea ouălor și presărați cu zahăr crud.
Puneți plăcinta în cuptor și coaceți timp de 20 de minute la 425 km f, rotind la jumătatea drumului. Reduceți căldura la 350 F și coaceți până când umpleți bule peste tot în interior și crusta devine maro auriu, cu 20 până la 30 mai mult.
Scoateți din cuptor și puneți plăcinta pe raft pentru a se răci complet înainte de servire.