Plăcintă Margarita Cu Căpșuni Congelate
Nevoie de o desert vegetarian? Plăcinta Margarita cu căpșuni congelate ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 4,1 USD pe porție. O porție conține 977 calorii, 15g de proteine, și 40g de grăsime. Este adus la tine de Epicurious. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de căpșuni, tequila, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Plăcintă Margarita Cu Căpșuni Congelate, Plăcintă Margarita Cu Căpșuni Congelate, și Margarita De Castraveți De Căpșuni Congelate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Amestecați firimiturile de cracker graham, zahărul și untul într-un castron cu o furculiță până se combină bine, apoi apăsați amestecul uniform pe partea de jos și în sus a unei plăci de plăcintă din metal sau sticlă de 9 inci cu unt (capacitate de 4 căni).
Coaceți 10 minute, apoi răciți în plăcuța de plăcintă pe un suport, aproximativ 30 de minute.
Pur și simplu căpșuni, coajă, suc de lămâie, lapte condensat, tequila și lichior într-un blender până se omogenizează, apoi se transferă într-un castron mare.
Bateți smântâna într-un alt bol cu un mixer electric la viteză medie până când ține doar vârfuri rigide. Îndoiți o treime din smântână în amestec de căpșuni ușor, dar bine, pentru a ușura, apoi pliați restul în 2 loturi.
Se toarnă umplutura în crustă, se îngrămădește ușor și se îngheață, neacoperit, până când este ferm, aproximativ 4 ore.
Scoateți din congelator și lăsați să se înmoaie în frigider, aproximativ 40 de minute, înainte de servire (plăcinta trebuie să fie semisoft).
* Plăcinta poate fi înghețată până la 3 zile, acoperită cu folie de plastic după 4 ore și apoi învelită în folie rezistentă. * Plăcinta poate fi făcută și într-o tigaie cu arc de 9 inci (24 cm). Apăsați amestecul de firimituri pe partea inferioară și 1 inch în sus a tigaiei.