Plăcintă de șah cu Salsa de ananas înnegrită și sos de Caramel

Plăcintă de șah cu Salsa de ananas înnegrită și sos de Caramel
Rețeta plăcintă de șah cu Salsan de ananas înnegrit și sos de Caramel este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un spectaculos vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. O porție conține 971 calorii, 11g de proteine, și 41G de grăsime. Pentru $1.67 pe portie, veți obține un desert care servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână coajă de tei, extract de vanillan, ananas și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Pui înnegrit cu Salsa de ananas, Somon înnegrit cu Salsan de ananas și orez de cocos, și Plăcintă De Șah Cu Ciocolată Angus Barn pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați făina, zahărul și sarea într-un castron mare (sau pulsați într-un robot de bucătărie).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
2
Adăugați unt și scurtați și amestecați cu vârful degetelor sau cu un blender de patiserie (sau puls) doar până când amestecul seamănă cu o masă grosieră cu niște bucăți de unt de mărimea unui bob de mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Stropiți 4 linguri de apă cu gheață uniform peste amestec și amestecați ușor cu o furculiță (sau puls) până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
4
Strângeți o mână mică: dacă aluatul nu se ține împreună, adăugați mai multă apă cu gheață, 1/2 lingură odată, amestecând (sau pulsând) până se încorporează. (Nu suprasolicitați aluatul sau produsele de patiserie vor fi dure.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
AluatAluat
5
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru și formați-l într-o bilă, apoi aplatizați-l într-un disc de 5 inci. Se răcește, învelit în folie de plastic, până când este ferm, cel puțin 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
1
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc mare până când strălucește. Se fierbe ananasul în 2 loturi, întorcându-se o dată, până se înnegrește bine, aproximativ 6 minute pe lot, adăugând ulei de lingură rămas între loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge și a se răci scurt, apoi tăiați ananasul în bucăți de 1/4 inch, aruncând miezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
3
Bateți împreună coaja de tei, sucul de lămâie, romul și zahărul brun într-un castron mediu. Se amestecă ananasul și se răcește până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Suc De LămâieSuc De Lămâie
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
AnanasAnanas
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
1
Aduceți zahărul și apa la fiert într-o tigaie grea de 10 inci, amestecând până când zahărul s-a dizolvat, apoi spălați orice cristale de zahăr din partea tigaiei cu o perie de patiserie înmuiată în apă rece. Se fierbe, fără a se amesteca, tigaia învârtită ocazional, până la chihlimbar închis, 7 până la 8 minute. Se răcește 2 minute, apoi se amestecă în unt, smântână și iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
IaurtIaurt
CremăCremă
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
TigaieTigaie
BatetiBateti
2
Se transferă într-un castron și se răcește.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Preîncălziți cuptorul la 191° cu suportul în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor ușor făinat într-o rundă de 11 inci (aproximativ 1/8 inch grosime), apoi încadrați-vă în tigaie. Tăiați excesul de aluat la același nivel cu janta, apoi apăsați lateral pentru a face aluatul să urce ușor deasupra jantei. Înțepați ușor fundul peste tot cu o furculiță, apoi răciți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
Formă TartăFormă Tartă
3
Căptușiți coaja de tartă cu folie și umpleți cu greutăți de plăcintă.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Coaceți pe o foaie de copt până când partea este setată și marginea este aurie palidă, aproximativ 15 minute. Îndepărtați cu grijă folia și greutățile și continuați să coaceți până devin aurii palide peste tot, încă aproximativ 25 de minute, acoperind ușor marginile cu folie dacă se întunecă prea mult. Coajă rece în tigaie tartă 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
Formă TartăFormă Tartă
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
1
Reduceți temperatura cuptorului la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți împreună ouăle, gălbenușurile și zahărul într-un castron mare, apoi amestecați ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Transferați umplutura în coaja de tartă și coaceți până când se formează o crustă ușoară deasupra și umplutura este setată la 3 inci de margine, dar centrul este încă clătinat, 45 până la 50 de minute (umplutura va fi ușor umflată și va continua să se stabilească pe măsură ce se răcește).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Se servește ușor cald sau la temperatura camerei, acoperit cu salsa de ananas și stropit cu sos de caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel
AnanasAnanas
Dientes De AjoDientes De Ajo
5
Notele bucătarilor: aluatul poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit. Salsa de ananas și sosul de caramel pot fi făcute cu 2 zile înainte și răcite separat. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire. Plăcinta de șah poate fi coaptă cu 8 ore înainte și păstrată la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel
AnanasAnanas
AluatAluat
Dientes De AjoDientes De Ajo

Ingrediente

1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilzară bine agitatăzară bine agitată33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmfile de păstrăv de lac (aproximativ fiecare)file de păstrăv de lac (aproximativ fiecare)12 lingurițe de pudră de usturoirom închisrom închis2marigălbenușuri de ougălbenușuri de ou3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină universalăfăină universală2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1/2 cană de bomboane Hershey's Kisses1/2 cană de bomboane Hershey's Kisses3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1/2 cană de bomboane Hershey's Kisses1/2 cană de bomboane Hershey's Kisses33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1/2 cană de bomboane Hershey's Kisses1/2 cană de bomboane Hershey's Kisses1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcrema grea la temperatura camereicrema grea la temperatura camerei43 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmapă cu gheațăapă cu gheață12Bucăți de caramele Heath Barcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmzahăr brun deschis ambalatzahăr brun deschis ambalat591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie12 lingurițe de pudră de usturoicoaja de var rasăcoaja de var rasă1Bucăți de caramele Heath Barnucșoară rasănucșoară rasă1ananas (de preferință etichetat ananas (de preferință etichetat "extra dulce"), curățat și feliat transversal în runde groase de 1/2 inch23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmiaurt simplu în stil grecesc la temperatura camereiiaurt simplu în stil grecesc la temperatura camerei1Bucăți de caramele Heath Barpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmunt nesărat, înmuiatunt nesărat, înmuiat33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmunt nesărat, topitunt nesărat, topit43 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmunt rece nesărat, tăiat în bucăți miciunt rece nesărat, tăiat în bucăți mici2Bucăți de caramele Heath Barextract de vanilie purăextract de vanilie pură33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmulei de arahide sau vegetal, divizatulei de arahide sau vegetal, divizat23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmscurtarea legumelor reci (fără grăsimi trans)scurtarea legumelor reci (fără grăsimi trans)591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilparmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)parmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)4mariouă întregi mariouă întregi mari

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Schlossgut Diel Nahe Riesling Kabinett. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Schlossgut Diel Nahe Riesling Kabinett
Schlossgut Diel Nahe Riesling Kabinett
Un Riesling delicios și perfect echilibrat, cu arome glorioase de mere delicioase aurii. Întins întins, dar nici Auster, nici slab. Un Ideal Riesling.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate7
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista