Plăcintă De Șah Cu Mere
Reteta plăcintă cu mere de șah ar putea satisface pofta de Sud în jurul valorii de 2 ore. Această rețetă face 8 porții cu 195 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, unt, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 40 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Plăcintă De Șah Cu Ciocolată Angus Barn, Plăcintă de șah cu mere cu blat Streusel, și Plăcintă Cu Mere Rulouri De Scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Odată ce aluatul este întins, pliați-l ușor în jumătate și, într-o singură mișcare, ridicați-l de pe suprafața de rulare și în tigaia pentru plăcintă. Desfaceți cercul de aluat și ușurați ușor într-o tigaie de 8 sau 9 inci; nu întindeți aluatul. Când se încălzește la coacere, va sări înapoi. Dacă există un exces de aluat atârnat peste buza tigaiei, pur și simplu pliați aluatul astfel încât marginea tigaiei să-l susțină. Puteți apoi fie să sertizați marginea cu dinții unei furculițe, fie să flaut marginea cu degetele. Refrigerați sau congelați cel puțin 1 oră.Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Scoateți bucata din frigider sau congelator.
Se amestecă merele feliate cu zahărul brun și se aranjează apoi în crusta rece. Acoperiți plăcinta, inclusiv marginea canelată. strâns cu folie de aluminiu.
Se introduce la cuptor și se coace timp de 30 până la 40 de minute, sau până când merele sunt doar fragede când sunt străpunse cu un cuțit.În timp ce plăcinta se coace, faceți crema de plăcintă de șah.
Bateți ouăle, zahărul, untul topit, sucul de lămâie, făina de porumb și scorțișoara împreună până se omogenizează bine.Când merele sunt gata, scoateți folia. Nu vă speriați de cantitatea de suc pe care o puteți vedea, crema va lega sucul.
Turnați crema peste mere folosind un cuțit pentru a ajuta crema să umple golurile.Întoarceți plăcinta la cuptor, neacoperită.
Coaceți până când crema este setată, partea superioară este presărată cu pete maronii aurii adânci, iar crusta este gata, 15 până la 20 de minute.
Se servește cald sau răcit.