Plăcintă de păstor cu cartofi dulci

Plăcintă de păstor cu cartofi dulci
Rețeta plăcintă de păstor de cartofi dulci ar putea satisface pofta ta scoțiană în aproximativ 45 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 40 de calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați sosul adobo, untul, sarea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Plăcintă de păstor cu cartofi dulci, Plăcintă de păstor cu cartofi dulci, și Plăcintă de păstor cu cartofi dulci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele de umplere într-un castron; se amestecă bine.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se întinde într-o farfurie de plăcintă de 10".
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1
Combinați toate ingredientele de topping, cu excepția arpagicului, într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se întinde deasupra umpluturii. Dacă nu serviți imediat, acoperiți și congelați. Sau se coace la 400 de km până se rumenesc, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Se ornează cu arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic
1
Cuptorul cu microunde la maxim timp de 4 minute sau coaceți la 400 F pentru 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
CuptorCuptor
2
Se ornează cu arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic
3
Auto
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate1
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista