Plăcintă De Mătase Franceză
Dacă doriți să adăugați mai multe Marea Mediterană rețete în cutia de rețete, plăcinta de mătase Franceză ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Acest desert are 355 calorii, 4G de proteine, și 28G de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, frișcă și bucle de ciocolată, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare includ Plăcintă de mătase franceză cu ciocolată (mătase franceză a Copycat Bakers Square), Plăcintă De Mătase Franceză, și Plăcintă De Mătase Franceză.
Instrucțiuni
Tăiați foaia de patiserie în jumătate. Reambalați și refrigerați o jumătate pentru o altă utilizare. Pe o suprafață ușor făinată, întindeți jumătatea rămasă într-un 8-in. cerc.
Transfer la un 7-in. placă de plăcintă; marginile flautului.
Coajă de linie cu o grosime dublă de folie rezistentă.
Se coace la 450 la 4 minute.
Îndepărtați folia; coaceți cu 2 minute mai mult sau până când crusta se rumeneste. Se răcește pe un suport de sârmă.
Într-o cratiță mică, combinați zahărul și ouăle până se omogenizează bine. Gatiti la foc mic, amestecand continuu, pana cand amestecul ajunge la 160 de metri si acoperiti partea din spate a unei linguri de metal.
Se ia de pe foc. Se amestecă ciocolata și vanilia până se omogenizează. Se răcește până la călduț (90 cm....), amestecând din când în când.
Într-un castron mic, smântână unt până la lumină și pufos.
Adăugați amestecul de ciocolată răcit; bateți cu viteză mare timp de 5 minute sau până când este ușor și pufos.
Într-un alt castron mare, bateți smântâna până începe să se îngroașe.
Adăugați zahărul cofetarilor; bateți până se formează vârfuri tari. Îndoiți în amestec de ciocolată.
Se toarnă în crustă. Se răcește cel puțin 6 ore înainte de servire.
Garnisiți cu frișcă și bucle de ciocolată, dacă doriți. Puneți la frigider resturile.
Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce
Vin Santo, Late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce sunt alegeri excelente pentru plăcinta de mătase. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Chantal Late Harvest Riesling. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
![Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling]()
Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling