Plăcintă De Mătase Franceză

Plăcintă De Mătase Franceză
Dacă doriți să adăugați mai multe Marea Mediterană rețete în cutia de rețete, plăcinta de mătase Franceză ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Acest desert are 355 calorii, 4G de proteine, și 28G de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, frișcă și bucle de ciocolată, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare includ Plăcintă de mătase franceză cu ciocolată (mătase franceză a Copycat Bakers Square), Plăcintă De Mătase Franceză, și Plăcintă De Mătase Franceză.

Instrucțiuni

1
Tăiați foaia de patiserie în jumătate. Reambalați și refrigerați o jumătate pentru o altă utilizare. Pe o suprafață ușor făinată, întindeți jumătatea rămasă într-un 8-in. cerc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
2
Transfer la un 7-in. placă de plăcintă; marginile flautului.
3
Coajă de linie cu o grosime dublă de folie rezistentă.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Se coace la 450 la 4 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Îndepărtați folia; coaceți cu 2 minute mai mult sau până când crusta se rumeneste. Se răcește pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Într-o cratiță mică, combinați zahărul și ouăle până se omogenizează bine. Gatiti la foc mic, amestecand continuu, pana cand amestecul ajunge la 160 de metri si acoperiti partea din spate a unei linguri de metal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Se ia de pe foc. Se amestecă ciocolata și vanilia până se omogenizează. Se răcește până la călduț (90 cm....), amestecând din când în când.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
8
Într-un castron mic, smântână unt până la lumină și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Adăugați amestecul de ciocolată răcit; bateți cu viteză mare timp de 5 minute sau până când este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
10
Într-un alt castron mare, bateți smântâna până începe să se îngroașe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Adăugați zahărul cofetarilor; bateți până se formează vârfuri tari. Îndoiți în amestec de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
12
Se toarnă în crustă. Se răcește cel puțin 6 ore înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
13
Garnisiți cu frișcă și bucle de ciocolată, dacă doriți. Puneți la frigider resturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De CiocolatăBucle De Ciocolată
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)

Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce

Vin Santo, Late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce sunt alegeri excelente pentru plăcinta de mătase. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Chantal Late Harvest Riesling. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling
Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista