Plăcintă De Dovleac Sănătoasă
Plăcinta de dovleac sănătoasă este o vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 263 calorii. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 24 ar spune că a lovit locul. Un amestec de dovleac, sare, vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 25 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 67%. Încercați Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate, Brioșe Cu Plăcintă Cu Dovleac, și Cupe Cu Rulou De Scorțișoară Cu Plăcintă Cu Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se incinge cuptorul la 425 F. intr-un bol mediu se amesteca faina, 1 lingurita zahar, 1/4 lingurita sare si uleiul cu furculita pana se amesteca bine. Se amestecă laptele, câte 1 lingură, aruncând cu furculița până când toată făina este umezită și patiseria aproape lasă partea bolului. Formați patiseria într-o minge, folosind mâinile. Apăsați produse de patiserie în partea de jos și în sus a plăcii de plăcintă din sticlă de 9 inci; flaut după dorință sau apăsați produse de patiserie până la marginea superioară a plăcii de plăcintă cu degetele sau furculița.
Într-un castron mediu, bateți ușor albușurile cu biciul de sârmă sau bătătorul de ouă. Bateți ingredientele de umplere rămase.
Se toarnă umplutura în plăcuța de plăcintă căptușită cu patiserie; așezați cu grijă pe raftul cuptorului.
Reduceți temperatura cuptorului la 350 F. acoperiți marginea crustei de plăcintă cu o bandă de folie de 2 până la 3 inci pentru a preveni rumenirea excesivă.
Coaceți aproximativ 45 de minute mai mult sau până când cuțitul introdus în centru iese curat. Se răcește pe raftul de răcire cu cel puțin 1 oră înainte de servire. După răcire, plăcinta poate rămâne la temperatura camerei până la încă 5 ore, apoi trebuie acoperită și refrigerată.