Bison și vin roșu Shepherd Pie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 61G de proteine, 139g de grăsime, și un total de 1836 calorii. Pentru $7.86 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de vin, slănină fără coajă, salvie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma frisca grea, puteți urma acest fel principal cu Shortcake de căpșuni de casă cu frișcă Grand Marnier ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Plăcintă de cioban de bizon cu cartofi dulci, Paleo Shepherd ' s Pie, și Plăcintă cremoasă de păstor de curcan (alias resturi de Ziua Recunoștinței plăcintă de păstor!) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți primele 4 ingrediente într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Adăugați bizoni; aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bizon
3
Încălziți oala mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Adăugați slănină; gatiti pana cand sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
5
Transferați pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
6
Adăugați 2 linguri de ulei în oală; creșteți căldura la mediu-mare. Lucrând în loturi, gătiți bizonul până se rumenesc, adăugând mai mult ulei cu linguri, după cum este necesar. Întoarceți-vă în același castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bizon
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Grăsime De Porc înapoi
7
Adăugați ceapa tocată, morcovul, țelina și usturoiul în oală; acoperiți și gătiți până când legumele se înmoaie, amestecând ocazional, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Morcov
țelină
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
8
Adăugați vin; aduceți la fierbere, răzuind orice bucăți rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
9
Adăugați bulion, roșii, foi de dafin, cimbru, salvie, slănină rezervată și bizon. Reduceți căldura la minim. Acoperiți; fierbeți până când bizonul este fraged, amestecând ocazional, aproximativ 2 ore (carnea de vită poate dura 1 1/2 ore).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Tomate
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Bizon
Bulion
Cimbru
Carne De Vită
1/2 Crenguță Rozmarin
10
Între timp, gătiți ceapa de perle în cratiță mare de apă sărată de fierbere 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Perlată
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
11
Transferați în vasul cu apă cu gheață; tăiați și curățați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
12
Transferați bizonul pe foaia de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bizon
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
13
Tăiați carnea de pe oase; tăiați carnea în cuburi de 3/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
14
Adăugați păstârnac și napi în oală cu sos de bizon. Se fierbe la foc mic până se înmoaie, amestecând ocazional, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac
Nap
Bizon
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
15
Adăugați ceapa de perle; gatiti 5 minute. Întoarceți carnea în oală. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ceapă Perlată
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
1
Gatiti cartofii intr-o oala mare cu apa clocotita usor sarata pana se inmoaie, 18-20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Scurgere.
3
Încălziți laptele, untul și smântâna într-o cratiță medie până aproape fierbe. Cartofi de orez într-un bol mare de amestecare; adăugați amestec de lapte, 1 linguriță sare grosieră și 1/2 linguriță piper și bateți până se omogenizează și se răcește ușor, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Grosieră
Cartofi
Unt
Piper
Cremă
Lapte
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
Tigaie Cu Sos
Bateti
4
Bateți în ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Preîncălziți cuptorul la 204°.lingurați umplutura de bizon în vas de copt de 3 litri (13x9x2 inci). Puneți piure de cartofi peste; blat neted pentru a acoperi complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Bizon
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
1
Bateți oul și 1 lingură de apă pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Ouă
2
Ungeți cartofii, apoi presărați brânză peste tot. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Brânză
3
Coaceți plăcinta până când blatul este rumenit și umplutura este încălzită, 30 până la 40 de minute (50 până la 60 de minute dacă este răcită).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Lăsați să se odihnească 10 minute.
1
Încercați un roșu plin de corp, cum ar fi Auguste Bessac Crozes-Hermitage din 2007 (Franța, 20 USD), cu plăcinta ciobanului.