Plăcintă de cioban de bizon și vin roșu

Plăcintă de cioban de bizon și vin roșu
Bison și vin roșu Shepherd Pie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 61G de proteine, 139g de grăsime, și un total de 1836 calorii. Pentru $7.86 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de vin, slănină fără coajă, salvie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma frisca grea, puteți urma acest fel principal cu Shortcake de căpșuni de casă cu frișcă Grand Marnier ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Plăcintă de cioban de bizon cu cartofi dulci, Paleo Shepherd ' s Pie, și Plăcintă cremoasă de păstor de curcan (alias resturi de Ziua Recunoștinței plăcintă de păstor!) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți primele 4 ingrediente într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați bizoni; aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BizonBizon
3
Încălziți oala mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Adăugați slănină; gatiti pana cand sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
5
Transferați pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
6
Adăugați 2 linguri de ulei în oală; creșteți căldura la mediu-mare. Lucrând în loturi, gătiți bizonul până se rumenesc, adăugând mai mult ulei cu linguri, după cum este necesar. Întoarceți-vă în același castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BizonBizon
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Adăugați ceapa tocată, morcovul, țelina și usturoiul în oală; acoperiți și gătiți până când legumele se înmoaie, amestecând ocazional, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MorcovMorcov
țelinățelină
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Adăugați vin; aduceți la fierbere, răzuind orice bucăți rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
9
Adăugați bulion, roșii, foi de dafin, cimbru, salvie, slănină rezervată și bizon. Reduceți căldura la minim. Acoperiți; fierbeți până când bizonul este fraged, amestecând ocazional, aproximativ 2 ore (carnea de vită poate dura 1 1/2 ore).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
TomateTomate
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
BizonBizon
BulionBulion
CimbruCimbru
Carne De VităCarne De Vită
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
10
Între timp, gătiți ceapa de perle în cratiță mare de apă sărată de fierbere 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
11
Transferați în vasul cu apă cu gheață; tăiați și curățați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Transferați bizonul pe foaia de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BizonBizon
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
13
Tăiați carnea de pe oase; tăiați carnea în cuburi de 3/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
14
Adăugați păstârnac și napi în oală cu sos de bizon. Se fierbe la foc mic până se înmoaie, amestecând ocazional, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstârnacPăstârnac
NapNap
BizonBizon
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
15
Adăugați ceapa de perle; gatiti 5 minute. Întoarceți carnea în oală. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1
Gatiti cartofii intr-o oala mare cu apa clocotita usor sarata pana se inmoaie, 18-20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Scurgere.
3
Încălziți laptele, untul și smântâna într-o cratiță medie până aproape fierbe. Cartofi de orez într-un bol mare de amestecare; adăugați amestec de lapte, 1 linguriță sare grosieră și 1/2 linguriță piper și bateți până se omogenizează și se răcește ușor, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
CartofiCartofi
UntUnt
PiperPiper
CremăCremă
LapteLapte
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
4
Bateți în ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Preîncălziți cuptorul la 204°.lingurați umplutura de bizon în vas de copt de 3 litri (13x9x2 inci). Puneți piure de cartofi peste; blat neted pentru a acoperi complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
BizonBizon
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
1
Bateți oul și 1 lingură de apă pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
2
Ungeți cartofii, apoi presărați brânză peste tot. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
BrânzăBrânză
3
Coaceți plăcinta până când blatul este rumenit și umplutura este încălzită, 30 până la 40 de minute (50 până la 60 de minute dacă este răcită).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Lăsați să se odihnească 10 minute.
1
Încercați un roșu plin de corp, cum ar fi Auguste Bessac Crozes-Hermitage din 2007 (Franța, 20 USD), cu plăcinta ciobanului.

Ingrediente

791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilBomboane de porumb, covrigei suplimentari și fursecuri ovale tip sandwich cu ciocolată, umplute cu cremă (întregi și zdrobite)Bomboane de porumb, covrigei suplimentari și fursecuri ovale tip sandwich cu ciocolată, umplute cu cremă (întregi și zdrobite)2grăsime de porc înapoigrăsime de porc înapoi1Bucăți de caramele Heath Barcârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș1Oreos dublu umplutcârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș2kilogramebizon sau carne de vită coaste scurte sau 2 1/2 lire dezosată chuck, tăiate în cuburi de 2 inchbizon sau carne de vită coaste scurte sau 2 1/2 lire dezosată chuck, tăiate în cuburi de 2 inch2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilconserve de roșii zdrobiteconserve de roșii zdrobite1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmorcov tocat decojitmorcov tocat decojit1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilțelină tocatățelină tocată1Oreos dublu umplutsare kosher grosierăsare kosher grosieră2Bucăți de caramele Heath Barsare kosher grosierăsare kosher grosieră4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin roșu sec (cum ar fi Syrah)vin roșu sec (cum ar fi Syrah)1lingura. otet de vin rosupachet mix natural pentru prăjituripachet mix natural pentru prăjituri1lingura. otet de vin rosuou, bătut pentru a se amestecaou, bătut pentru a se amesteca1Oreos dublu umplutsalvie proaspătă tocatăsalvie proaspătă tocată1Oreos dublu umplutcimbru proaspăt tocatcimbru proaspăt tocat3cuișoare de usturoi, tocatecuișoare de usturoi, tocate791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilgrele biciuire cremagrele biciuire crema12 lingurițe de pudră de usturoiPaprika dulce maghiarăPaprika dulce maghiară6311 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbulion de pui cu conținut scăzut de sarebulion de pui cu conținut scăzut de sare23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm(sau mai mult) ulei de măsline(sau mai mult) ulei de măsline2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa tocataceapa tocata2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilparmezan ras finparmezan ras fin3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilCuburi de 3/4 inch păstârnac decojitCuburi de 3/4 inch păstârnac decojit2831 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ceapă perlatăceapă perlată9071 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.cartofi roșii, decojiți, sferturicartofi roșii, decojiți, sferturi1511 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.slănină fără coajă, tăiată transversal în felii groase de 1/2 inchslănină fără coajă, tăiată transversal în felii groase de 1/2 inch12napi pentru bebeluși, tăiați, decojiținapi pentru bebeluși, tăiați, decojiți1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(1 băț) unt nesărat(1 băț) unt nesărat12 lingurițe de pudră de usturoivârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #4vârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #41771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 cană lapte integral sau smântână1 cană lapte integral sau smântână
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate51
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista