Plăcintă de cabană în stil columbian
Această rețetă face 4 porții cu 1290 calorii, 49G de proteine, și 65g de grăsime fiecare. Pentru $3.2 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 117 ar spune că a lovit locul. Un amestec de conserve de roșii, bulion de pui, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este excelent. Încercați Fasole În Stil Columbian, Fasole și orez în stil columbian, și Zucchini În Stil Columbian Rellenos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Așezați yuca într-o cratiță și acoperiți cu apă rece. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare și se gătește până se înmoaie complet, aproximativ 20 de minute.
Între timp, topiți 2 linguri de unt la foc mediu-mare într-un cuptor olandez mare.
Adăugați ceapa și roșiile și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie complet, dar nu se rumenesc, aproximativ 6 minute.
Adăugați carne de vită și gătiți, amestecând și rupând carnea până când nu mai este roz. Condimentează după gust cu sare și piper. Se amestecă făina și se gătește 1 minut.
Adăugați bulion și aduceți la fierbere. Continuați să gătiți până când se reduce la o consistență asemănătoare tocanei.
Se transferă într-o caserolă de 3 litri și se lasă deoparte.
Când yuca este gătită, apăsați printr-un ricer într-un castron mare.
Tăiați restul de 4 linguri de unt în pats și adăugați La yuca împreună cu laptele. Se amestecă cu o spatulă sau o lingură de lemn până se încorporează în piure. Dacă yuca este prea groasă pentru a lingura ușor, adăugați apă până când este suficient de subțire pentru a o manipula. Condimentează după gust cu sare și piper.
Lingurați yuca peste amestecul de vită și introduceți-l la cuptor.
Coaceți până se rumenesc și se fierbe, aproximativ 30 de minute.
Se lasă să se răcească ușor și se servește.