Plăcintă de cabană în stil columbian

Plăcintă de cabană în stil columbian
Această rețetă face 4 porții cu 1290 calorii, 49G de proteine, și 65g de grăsime fiecare. Pentru $3.2 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 117 ar spune că a lovit locul. Un amestec de conserve de roșii, bulion de pui, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este excelent. Încercați Fasole În Stil Columbian, Fasole și orez în stil columbian, și Zucchini În Stil Columbian Rellenos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Așezați yuca într-o cratiță și acoperiți cu apă rece. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare și se gătește până se înmoaie complet, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
ManiocManioc
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Între timp, topiți 2 linguri de unt la foc mediu-mare într-un cuptor olandez mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
4
Adăugați ceapa și roșiile și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie complet, dar nu se rumenesc, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Adăugați carne de vită și gătiți, amestecând și rupând carnea până când nu mai este roz. Condimentează după gust cu sare și piper. Se amestecă făina și se gătește 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Adăugați bulion și aduceți la fierbere. Continuați să gătiți până când se reduce la o consistență asemănătoare tocanei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
7
Se transferă într-o caserolă de 3 litri și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
8
Când yuca este gătită, apăsați printr-un ricer într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ManiocManioc
Echipamente pe care le vei folosi
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
9
Tăiați restul de 4 linguri de unt în pats și adăugați La yuca împreună cu laptele. Se amestecă cu o spatulă sau o lingură de lemn până se încorporează în piure. Dacă yuca este prea groasă pentru a lingura ușor, adăugați apă până când este suficient de subțire pentru a o manipula. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
ManiocManioc
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
10
Lingurați yuca peste amestecul de vită și introduceți-l la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
ManiocManioc
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
11
Coaceți până se rumenesc și se fierbe, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
12
Se lasă să se răcească ușor și se servește.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista