Plăcintă de afine

Plăcintă de afine
Ai nevoie de un desert lacto ovo vegetarian? Plăcintă cu afine ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine, 2 g de grăsimi și un total de 203 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 79 de cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de afine, zahăr, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 15%. Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Blueberry Pie, Blueberry Pie și Blueberry Pie.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combina afinele, sucul de lămâie și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Combinați zahărul, tapioca, amidonul de porumb și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Hârtie De OrezHârtie De Orez
TapiocaTapioca
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
3
Adăugați la fructe de pădure; se amestecă ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
4
Se lasa sa stea 15 minute.
5
Aliniați un 9-in. farfurie de plăcintă cu aluat de fund; tăiați aluatul chiar și cu marginea.
6
Adăugați umplutură; uns cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
7
Întindeți aluatul rămas pentru a se potrivi deasupra plăcintei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Se pune peste umplutură. Tăiați, etanșați și marginile canelului.
9
Tăiați fante în aluat. Acoperiți ușor marginile cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
10
Se coace la 350° timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Îndepărtați folia; Coaceți 20-30 de minute mai mult sau până când crusta este maro aurie și umplutura este spumoasă. Se răcește pe un grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional

Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce

Vin Santo, Late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce sunt alegerile mele de top pentru plăcintă. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie, de obicei, mai dulce decât mâncarea pe care o asociați. Rieslingul Chateau Chantal Late Harvest, cu o evaluare de 4,5 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Chateau Chantal Late Harvest Riesling
Chateau Chantal Late Harvest Riesling
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista