Plăcintă Cu Zăbrele De Piersici

Plăcintă Cu Zăbrele De Piersici
Peach Lattice Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 432 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 30 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați apă, scorțișoară măcinată, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de excelent scor spoonacular de 37%. Rețete similare sunt Plăcintă cu piersici cu zăbrele, Plăcintă cu piersici cu zăbrele, și Plăcintă Cu Zăbrele De Piersici.

Instrucțiuni

1
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați foaia de copt căptușită cu folie în fundul cuptorului pentru a prinde orice scurgeri.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
3
Rolați 1 disc de crustă de plăcintă pe o suprafață ușor făinată până la 13 rotunde de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
RolaRola
4
Transferați în vasul de plăcintă din sticlă cu diametrul de 9 inci. Trim consola la 1 inch. Îndoiți marginile sub și sertizați decorativ, formând jantă înaltă (aproximativ 1/2 inch deasupra laturilor vasului). Se răcește crusta 30 de minute. Crusta de linie cu folie; umpleți cu fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Coaceți crusta până când părțile sunt setate și auriu pal, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Transferați în raft; îndepărtați folia și fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Periați crusta caldă cu albuș de ou. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
8
Între timp, tapetați o altă foaie de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Rolați al doilea disc de crustă de plăcintă pe suprafața făinoasă până la 13 rotunde de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
RolaRola
10
Tăiați în benzi late de 3/4 inci.
11
Așezați benzi pe foaia de copt pregătită. Se răcește în timp ce se pregătește umplutura.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
1
Combinați 1/2 cană de zahăr, scorțișoară și sare într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați piersici și suc de lămâie și aruncați ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
3
Lăsați să stea 30 de minute.
4
Între timp, amestecați 1/2 cană de zahăr rămasă și 1/4 cană de apă într-o cratiță medie la foc mediu până când zahărul se dizolvă. Creșteți căldura; fierbeți fără a amesteca până când siropul este chihlimbar adânc, ocazional învârtind tigaia și perindând părțile laterale cu o perie de patiserie umedă, aproximativ 11 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
SiropSirop
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
5
Se ia de pe foc.
6
Adăugați unt și smântână (amestecul va bule puternic); se amestecă caramelul până se omogenizează. Se strecoară sucurile din piersici în caramel; se răcește până la călduț. Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
UntUnt
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Adăugați caramel și făină la piersici în castron; aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Transferați umplutura în crustă, îngrămădind în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
9
Aranjați 6 benzi de aluat în 1 direcție deasupra plăcintei, distanțându-vă. Lucrând cu 1 bandă la un moment dat, aranjați încă 6 benzi în direcția opusă deasupra mai întâi, ridicând benzi și țesând peste și dedesubt, formând zăbrele. Apăsați ușor capetele benzilor până la marginea crustei de fund coapte pentru a adera. Tăiați consola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
AluatAluat
10
Periați benzile de zăbrele (dar nu marginea crustei) cu glazură de gălbenuș de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
11
Presărați fâșii cu zahăr scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr ScorțișoarăZahăr Scorțișoară
12
Coaceți plăcintă 35 de minute. Placinta de cort lejer cu folie pentru a preveni suprasolicitarea. Continuați să coaceți plăcinta până când umpleți bule groase și zăbrele este maro auriu, cu aproximativ 25 de minute mai mult. Plăcintă rece pe raft.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
13
Test-sfat pentru bucătărie:zăbrele
14
Iată o modalitate ușoară de a crea aspectul frumos al lattice-top fără nici o țesătură dificilă: pur și simplu aranjați 6 benzi de crustă de plăcintă răcită în diagonală peste partea superioară a plăcintei, apoi așezați restul de 6 benzi de patiserie în diagonală în direcția opusă deasupra primelor 6 benzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista