O porție conține 426 calorii, 5g de proteine, și 29G de grăsime. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați scurtarea, zmeura, apa și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Mousse De Zmeură De Ciocolată Albă, Mousse De Ciocolată Albă Cu Zmeură, și Mousse De Zmeură De Ciocolată Albă.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 475. Într-un castron mediu, tăiați scurtarea în făină și sare, folosind un blender de patiserie sau încrucișând 2 cuțite, până când particulele sunt de mărimea mazărelor mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Făină Pentru Toate Scopurile
Mazăre
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
Cuptor
2
Se presara cu apa rece, 1 lingura la un moment dat, se clatina cu furculita pana cand toata faina este umezita si patiseria aproape curata partea bolului (se poate adauga 1 pana la 2 lingurite mai multa apa daca este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adunați produse de patiserie într-o minge. Forma în turtit rotund pe suprafață ușor presarata cu faina.
4
Rotiți patiseria în cerc cu 2 inci mai mare decât placa de plăcintă cu capul în jos de 9 inci, cu sucitor cu făină. Îndoiți patiseria în sferturi; așezați în farfurie. Desfaceți și ușurați în placă, apăsând ferm pe partea inferioară și laterală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulare
5
Tăiați marginea superioară a produselor de patiserie la 1 inch de marginea plăcii de plăcintă. Îndoiți și rulați produse de patiserie sub, chiar și cu farfurie; apăsați cu dinți de furculiță sau flaut, dacă doriți. Înțepați bine fundul și partea cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
6
Coaceți 8 până la 10 minute sau până se rumenesc. Se răcește complet pe grătar, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
7
Între timp, puneți lichiorul de portocale într-o cratiță de 2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
8
Presărați gelatina peste lichior; lăsați să stea 5 minute să se înmoaie. Se amestecă 3/4 cană de frișcă; se încălzește la foc mic, amestecând frecvent, până se dizolvă gelatina. Se amestecă ciocolata albă până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Albă
Frișcă
Gelatină
Lichior
9
Se transferă într-un castron mediu; la frigider aproximativ 30 de minute, amestecând ocazional, până se răcește, dar nu este setat.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Într-un castron mediu răcit, bateți restul de 3/4 cană frișcă cu mixer electric la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Îndoiți frisca în amestec de ciocolată albă. Se amestecă amestecul în crusta coaptă. Dați la frigider aproximativ 1 oră sau până când umplerea începe să se întărească. Aranjați zmeura peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Albă
Frișcă
Frișcă
Zmeură
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
11
Așezați jeleul de coacăze într-un castron mic cu microunde; cuptorul cu microunde neacoperit la înălțime aproximativ 30 de secunde sau până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacăze
Jeleu
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
Bol
12
Ungeți jeleul peste zmeură. Se dă la frigider până la servire.