Plăcintă Cu Zmeură Cu Mousse De Ciocolată Albă

Plăcintă Cu Zmeură Cu Mousse De Ciocolată Albă
O porție conține 426 calorii, 5g de proteine, și 29G de grăsime. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați scurtarea, zmeura, apa și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Mousse De Zmeură De Ciocolată Albă, Mousse De Ciocolată Albă Cu Zmeură, și Mousse De Zmeură De Ciocolată Albă.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 475. Într-un castron mediu, tăiați scurtarea în făină și sare, folosind un blender de patiserie sau încrucișând 2 cuțite, până când particulele sunt de mărimea mazărelor mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
MazăreMazăre
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
CuptorCuptor
2
Se presara cu apa rece, 1 lingura la un moment dat, se clatina cu furculita pana cand toata faina este umezita si patiseria aproape curata partea bolului (se poate adauga 1 pana la 2 lingurite mai multa apa daca este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adunați produse de patiserie într-o minge. Forma în turtit rotund pe suprafață ușor presarata cu faina.
4
Rotiți patiseria în cerc cu 2 inci mai mare decât placa de plăcintă cu capul în jos de 9 inci, cu sucitor cu făină. Îndoiți patiseria în sferturi; așezați în farfurie. Desfaceți și ușurați în placă, apăsând ferm pe partea inferioară și laterală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
5
Tăiați marginea superioară a produselor de patiserie la 1 inch de marginea plăcii de plăcintă. Îndoiți și rulați produse de patiserie sub, chiar și cu farfurie; apăsați cu dinți de furculiță sau flaut, dacă doriți. Înțepați bine fundul și partea cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
6
Coaceți 8 până la 10 minute sau până se rumenesc. Se răcește complet pe grătar, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
7
Între timp, puneți lichiorul de portocale într-o cratiță de 2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De PortocaleLichior De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Presărați gelatina peste lichior; lăsați să stea 5 minute să se înmoaie. Se amestecă 3/4 cană de frișcă; se încălzește la foc mic, amestecând frecvent, până se dizolvă gelatina. Se amestecă ciocolata albă până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
FrișcăFrișcă
GelatinăGelatină
LichiorLichior
9
Se transferă într-un castron mediu; la frigider aproximativ 30 de minute, amestecând ocazional, până se răcește, dar nu este setat.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Într-un castron mediu răcit, bateți restul de 3/4 cană frișcă cu mixer electric la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Îndoiți frisca în amestec de ciocolată albă. Se amestecă amestecul în crusta coaptă. Dați la frigider aproximativ 1 oră sau până când umplerea începe să se întărească. Aranjați zmeura peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
FrișcăFrișcă
FrișcăFrișcă
ZmeurăZmeură
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
11
Așezați jeleul de coacăze într-un castron mic cu microunde; cuptorul cu microunde neacoperit la înălțime aproximativ 30 de secunde sau până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoacăzeCoacăze
JeleuJeleu
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
12
Ungeți jeleul peste zmeură. Se dă la frigider până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
JeleuJeleu
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista