Plăcintă Cu Zmeură Cu Mousse De Ciocolată Albă
O porție conține 426 calorii, 5g de proteine, și 29G de grăsime. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați scurtarea, zmeura, apa și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Mousse De Zmeură De Ciocolată Albă, Mousse De Ciocolată Albă Cu Zmeură, și Mousse De Zmeură De Ciocolată Albă.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 475. Într-un castron mediu, tăiați scurtarea în făină și sare, folosind un blender de patiserie sau încrucișând 2 cuțite, până când particulele sunt de mărimea mazărelor mici.
Se presara cu apa rece, 1 lingura la un moment dat, se clatina cu furculita pana cand toata faina este umezita si patiseria aproape curata partea bolului (se poate adauga 1 pana la 2 lingurite mai multa apa daca este necesar).
Adunați produse de patiserie într-o minge. Forma în turtit rotund pe suprafață ușor presarata cu faina.
Rotiți patiseria în cerc cu 2 inci mai mare decât placa de plăcintă cu capul în jos de 9 inci, cu sucitor cu făină. Îndoiți patiseria în sferturi; așezați în farfurie. Desfaceți și ușurați în placă, apăsând ferm pe partea inferioară și laterală.
Tăiați marginea superioară a produselor de patiserie la 1 inch de marginea plăcii de plăcintă. Îndoiți și rulați produse de patiserie sub, chiar și cu farfurie; apăsați cu dinți de furculiță sau flaut, dacă doriți. Înțepați bine fundul și partea cu furculița.
Coaceți 8 până la 10 minute sau până se rumenesc. Se răcește complet pe grătar, aproximativ 30 de minute.
Între timp, puneți lichiorul de portocale într-o cratiță de 2 litri.
Presărați gelatina peste lichior; lăsați să stea 5 minute să se înmoaie. Se amestecă 3/4 cană de frișcă; se încălzește la foc mic, amestecând frecvent, până se dizolvă gelatina. Se amestecă ciocolata albă până se topește și se omogenizează.
Se transferă într-un castron mediu; la frigider aproximativ 30 de minute, amestecând ocazional, până se răcește, dar nu este setat.
Într-un castron mediu răcit, bateți restul de 3/4 cană frișcă cu mixer electric la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Îndoiți frisca în amestec de ciocolată albă. Se amestecă amestecul în crusta coaptă. Dați la frigider aproximativ 1 oră sau până când umplerea începe să se întărească. Aranjați zmeura peste umplutură.
Așezați jeleul de coacăze într-un castron mic cu microunde; cuptorul cu microunde neacoperit la înălțime aproximativ 30 de secunde sau până se topește.
Ungeți jeleul peste zmeură. Se dă la frigider până la servire.