Plăcintă Cu Unt
Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 385 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Un amestec de zahăr brun, făină, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tort Butterscotch cu Ganache de ciocolată Butterscotch, Tort de dovleac Butterscotch cu glazură Butterscotch, și Biscuiți cu Butterscotch cu bucăți de Butterscotch pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aveți toate ingredientele de bezea așezate și gata de plecare – -va trebui să o faceți rapid.
Bateți cele 3 gălbenușuri de ou împreună într-un castron. Într-un al doilea bol, bateți făina cu jumătate din laptele cald, până se omogenizează.
Bateți gălbenușurile bătute și sarea în amestecul de lapte/făină, apoi bateți în ceașca rămasă de lapte. Pune deoparte.
Așezați untul într-o cratiță și înmuiați-l puțin la foc mediu.
Adăugați zahărul brun și bateți sau amestecați timp de aproximativ 2 minute sau până când untul este topit și zahărul s-a dizolvat.
Bateți amestecul de lapte în cratiță. Continuați să bateți constant la foc mediu până când amestecul se îngroașă și face bule — acest lucru ar trebui să dureze doar 2-3 minute. După ce bulele mari încep să se formeze, continuați să șoptițiîncă 3 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia.
Se toarnă umplutura fierbinte în crustă. Faceți bezea rapid, astfel încât să o puteți pune pe umplutură cât este fierbinte (se spune că acest lucru ajută la prevenirea plânsului).Faceți bezea. Bateți albușurile de ou și crema de tartru până când încep să se formeze vârfuri tari. Bateți vanilia, apoi bateți încet zahărul. Răzuiți amestecul peste umplutura fierbinte și coaceți la 350 timp de 10-15 minute sau până se rumenesc ușor.
Lăsați plăcinta să se răcească la temperatura camerei timp de o oră, apoi transferați-o la frigider pentru a se răci timp de 4 ore sau până când este setată.