Plăcintă cu tortilla de curcan

Plăcintă cu tortilla de curcan
Dacă aveți despre 30 minute pentru a petrece în bucătărie, Turcia tortilla pie ar putea fi un spectaculos fără gluten rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 454 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.5 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 223 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pastă de chipotle, ulei de măsline, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este excelent. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Turcia tortilla chili, Supă De Tortilla De Curcan, și Supă De Tortilla De Curcan.

Instrucțiuni

1
Într-o caserolă adâncă ignifugă, gătiți ceapa în ulei timp de 8 minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
2
Adăugați chimenul și gătiți încă 1 min. Se amestecă tocatul și se adaugă puțin mai mult ulei, dacă este necesar. Întoarceți focul și gătiți timp de 4-6 minute, amestecând ocazional, până când tocatul se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Carne MăcinatăCarne Măcinată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Se amestecă pasta de chipotle, roșiile și o jumătate de cutie de apă și se fierbe timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De ChipotlePastă De Chipotle
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Se amestecă fasolea și porumbul dulce și se gătește încă câteva minute până când este groasă, fierbinte și tocatul este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Carne MăcinatăCarne Măcinată
5
Încălziți grătarul. Scoateți tigaia de pe foc și puneți triunghiurile tortilla la întâmplare deasupra. Împrăștiați peste brânză și grătar pentru câteva minute până când toppingul este crocant, având grijă să nu ardă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Se presară cu ceapa de primăvară și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară

Vin recomandat: Lambrusco Dolce, Recolta Târzie Riesling, Vin Santo

Lambrusco Dolce, Late Harvest Riesling și Vin Santo sunt alegerile mele de top pentru plăcintă. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Ai putea încerca McFadden Late Harvest Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
McFadden Recolta Târzie Riesling
McFadden Recolta Târzie Riesling
Recolta târzie și botrytis-binecuvântat, cum ar fi Chulkormulteau d ' Yquem, aceasta este o experiență sublimă. Caisul cu miere întâlnește plăcinta cu mere coapte într-un pahar. Pur și simplu, acesta este cel mai bun vin de desert pe care îl veți gusta, chiar și la prețul dublu, în timpul vieții.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate58
Revista